"Žena zbog ovoga nije pričala sa mnom po 10 dana. Tada ne pomaže ni cveće, ni pokloni"

- Tada ne pomaže ni cveće, ni pokloni! Moram nekim dobrim forama da je odobrovoljim - kaže pevač

  • 0
Aco Pejović Foto: Telegraf.rs

Aco Pejović (49) priznaje da supruga Biljana zna i po deset dana da ne razgovara sa njim, a sve zbog kafane.

- Supruga nikako nije podnosila moje boemske večeri. Po deset dana nije pričala sa mnom, pa se onda smiri. To je borba sve dok ona ne popusti... - rekao je Aco i dodao da u tim situacijama daje sve od sebe da se pomire.

- Tada ne pomaže ni cveće, ni pokloni! Moram nekim dobrim forama da je odobrovoljim - objasnio je.

Pevač je istakao da u kafani obožava da naručuje i peva pesme Tome Zdravkovića, koje često izvodi i na svojim nastupima. Pevač je ponosan što je film "Toma", u kome je prepevao Zdravkovićeve pesme, postigao veliki uspeh.

- Hvala Bogu da se desio film o Tomi jer je on to zaslužio. Nove generacije koje ga nisu znale, ali su slušale njegove pesme, sada su upoznale njegov liki delo. On je u životu imao i lepe i ružne stvari, ali je bio pravi dasa, šmeker, boemčina i veliki umetnik - priča folker i dodaje da se on i Zdravković ipak razlikuju u jednoj stvari: - Volim kafanu, volim piće, volim pesme i to je to! Ne bih da se upoređujem sa Tomom, ali ono u čemu se razlikujemo jeste to što ja ne volim kocku. On je bio strastven kockar, a ja se nikada nisam kockao. Ne znam ni poker da igram, rekao je Aco za Hit.

Video: Pejović o Tomi, Lukasu, večeri sa Piksijem: Bio sam ljut zbog naše reprezentacije

(Telegra.fs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA