Barbara o navodnom tajnom venčanju sa Darkom u Americi: O tome će pričati cela Srbija

Darko i Barbara ranije su govorili da žele brak i decu

  • 9
Barbara Bobak, Darko Lazić Printskrin: Instagram/darkolazicofficial

Nakon priče da su se popularni pevač Darko Lazić i njegova izabranica i koleginica Barbara Bobak tajno venčali u Americi, gde su trenutno na turneji, Barbara se oglasila za Telegraf.rs.

Barbara tvrdi venčanja ipak nije došlo, a istakla je  i da će ona i Darko, ukoliko dođe do svadbe, prirediti feštu za pamćenje o kojoj će brujati cela zemlja.

- Zašto bih se tajno venčala? Ako se mi budemo venčali, to će biti sve samo ne tajno i o tome će cela Srbija da priča! Ne znam ko izmišlja ove gluposti - rekla je kroz smeh Barbara za Telegraf Jetset.

Inače, Barbara je ranije u intervjuu za Telegraf.rs priznala da bi se udala za Lazića kada bi je zaprosio, kao i da želi da imaju dete.

- Udala bih se za Darka, što da ne. Pričali smo već o tome. Došli smo do zaključka da to ne bilo tako loše uopšte. Naravno da bih želela dete sa Darkom, bitno mi je da se to ne forsira, neka ide sve nekim redom. Ajde prvo da se mi zbližimo, da se upoznamo, pa brak, pa opet neki period tog upoznavanja, da proživimo nešto zajedno i onda treba da praviš decu. Nije poenta da smo zajedno par meseci i ajmo pošto poto odmah dete, to se nikad ne završi baš dobro - rekla je Barbara ranije.

- Naravno da planiramo dete! Ali, takve stvari se ne planiraju nešto preterano. Pričali smo o tome Barbara i ja. Bože zdravlja, dete ćemo malo kasnije. Ovaj put ćemo da idemo redom. O prošlosti sve najbolje, ali je budućnost bitnija - rekao je Darko svojevremeno.

Video: Evo koliko para Darko mora da daje za sina: Pao dogovor o alimentaciji i starateljstvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijella

    24. decembar 2021 | 20:47

    Strasni ste....koga briga za vas i vase vencanje.

  • Сања

    24. decembar 2021 | 20:46

    Ma како да не,цела Србија ће брујати о томе.То ће бити ударна вест.

  • 🙄

    24. decembar 2021 | 20:28

    Aha, evo svi cekamo, zivi nismo🤪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA