≫ 

Rajović na 50. rođendan pokazao porodicu, a lepotu njegove žene svi oduševljeno komentarišu

"Kamo sreće da je više takvih žena", "To je tvoje bogatstvo, svaka čast", "Predivni ste, supruga naročito", neke su od reakcija

  • 2
Boban Rajović Boban Rajović / Foto: Nikola Tomić

Jedna od retkih supruga poznatih muškaraca sa javne scene, koja se nikada nije oglasila u javnosti, jeste supruga Bobana Rajovića, Dragana.

Ona nikada, za 20 godina njegove karijere, nije dala nijednu izjavu za medije, a i njene fotografije su prava retkost, s obzirom na to da društvene mreže nema.

Međutim, upravo je Boban sada podelio sliku na kojoj pozira sa lepom ženom, ali i sa njihovo troje dece - Anđelom, Ivanom i sinom Andrijom.

Povod je bio poseban - ručak povodom njegovog 50. rođendana, koji je proslavio upravo sa njima, bez gala žurki i veselja, usled pandemije korona virusa.

- Dokle god godine ne brojiš, nije kasno za nove početke. Srećan meni ovaj rođendan! Kada bih vratio život unazad, radio bih sve isto. Bio bih možda još malo luđi! Opet bih pustio određene ljude da me prevare, jer to je nekada jedini način da prođeš dalje. A ti ljudi koji misle da su me prevarili, ne znaju da su oni prevareni, jer sam ja dobio to što želim. Uvek. Svi oni koji su mi nešto pomogli kroz život nemaju razloga da se kaju, jer znam da ću vratiti i više nego što treba, pre ili kasnije - napisao je Boban u opisu fotografije.

- Sve dok verujete u sebe i u ono što radite, sve dok to radite časno i pošteno, ne sekirajte se. Može samo jedna prepreka da bude u životu, a to je sudbina i to je Bog. Protiv toga se ne može. Ali, zato, dok si tu, na ovozemaljskom svetu, radi, veruj, ne laži, ne varaj, praštaj i uživaj u svakom datom momentu, jer vreme vratiti ne možeš.

- Bogatstvo nije u novcu, definitivno. Bogatstvo je u vremenu u kom si živeo i na koji način si živeo. Bogatstvo je u trenucima provedenim sa ljudima koje voliš, u putovanjima, u iskušenjima, u izazovima, u porodici. U životu bukvalno možeš sve, samo ako to zaista želiš. Kada sve ovo sagledam shvatim da sam u stvari mnogo bogat čovek. Neka vam najveća ulaganja budu u porodicu i prijatelje. Ne zaboravite - ispravan čovek je najjači čovek - poručio je.

U komentarima, prijatelji i pratioci čestitali su mu divan dan, ali su mnogi i oduševljeno komentarisali njegovu decu i lepotu njegove supruge.

"Kamo sreće da je više takvih žena", "To je tvoje bogatstvo, svaka čast", "Predivni ste, supruga naročito", "Dragana lepotica", neki su od komentara.

Video: Bratanac Bobana Rajovica zaprosio devojku na njegovom nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA