≫ 

Nerealni kadrovi Bjeline žene iz mladosti! Nije ni čudo što je cela Jugoslavija pričala o njoj

Nedugo posle reklame koju su snimili, kada su oboje shvatili da je hemija među njima stvarna, počela je njihova ljubavna priča

  • 12
Premijera filma Toma Maja i Dragan Bjelogrlić, Foto: Nikola Tomić

Proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić i njegova supruga, bivša manekenka Maja Bjelogrlić trude se da svoj privatni život sakriju od očiju javnosti, a svaki put kada ih javnost vidi zajedno, ova lepa žena uvek oduševi izgledom.

Osim na retkim javnim događajima na kojima ih srećemo, ovaj par ne fotografiše se za medije, ali pre nego što su zvanično postali ljubavni par Maja i Dragan snimili su reklamu u kojoj se jasno videla hemija.

Tada su se, prenosi Story, tek nekoliko meseci poznavali, a strastvenim scenama "uzdrmali" su javnost.

Dragan je važio za jednog od najpoželjnijih glumaca za kojim su ludele žene širom Jugoslavije, a Maja je bila jedna od naših najuspešnijih manekenki, prirodna i fatalna lepotica, koja je bila tiha patnja mnogih.

- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je bila potrebna i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali - ispričao je Dragan svojevremeno za Story.

Nedugo posle toga, kada su oboje shvatili da hemija među njima nije samo gluma za reklamu, otpočela je i njihova ljubavna priča koju su 1996. godine krunisali brakom.

Dragan i Maja gradili su svoje karijere, ona kao model, a on kao glumac. Maja je diplomirala na Filološkom fakultetu, a onda se posvećeno posvetila majčinstvu, njihovoj deci, ćerki Miji i sinu Alekseju, dok je njen suprug izgradio zavidnu glumačku i rediteljsku karijeru.

Video: Boemska žurka povodom Bjelinog 58. rođendan: Aco Pejović zapalio atmosferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA