Detalji proslave rođendana Bogdanove ćerke: Tata i naslednica u belom, vatromet iznenadio sve

Bogdan i Iskra opredelili su se za belu boju, pa je ona tako zablistala u beloj haljinici nalik princezi dok je on na sebi imao belu košulju

  • 0

Folk zvezda Ceca Ražnatović i njen partner Bogdan Srejović priredili su iznenađenje njegovoj ćerki Iskri povodom sedmog rođendana.

Sreća na licu Srejovića bila je primetna zbog naslednicinog rođendana, a koliko su tata i ćerka vezani govori i činjenica da su uskladili čak i odevnu kombinaciju.

Naime, Bogdan i Iskra opredelili su se za belu boju pa je ona tako zablistala u beloj haljinici nalik princezi, dok je on na sebi imao belu košulju.

Nakon sečenja torte iznad Beograda zasijao je vtromet u čast maloj Iskri, a Ceca je snimila delić atmosfere koji je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Mi to ovako. Uz tvoje ime milion iskrica. Srećan rođendan, Iskra - napisala je ona uz snimak vatrometa koji je bio iznenađenje kako za malu Iskru tako i za sve goste.

Podsetimo, Ceca Ražnatović je nedavno izjavila kako ne planira ponovo da se udaje.

- Priče o svadbi su budalaštine. Bogdan i ja uopšte ne razmišljamo o takvim stvarima. Mi uživamo u našem odnosu i to je sve što imam da kažem - kazala je pevačica za medije.

Video: Snimak Cece, Bogdana i njegove ćerkice Iskre sa Željkovog rođendana: Evo kako se provode

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA