Laća otkrio u kakvom je stanju Futa nakon Marinine smrti: Tata se trudi...

Brak Marine i Aleksandra Radulovića slovio je za stabilan, prepun ljubavi i razumevanja

  • 1
Milan Radulović Laća, Aleksandar Radulović Futa, Marina Tucaković Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Sin tekstopisca Marine Tucaković, Milan Laća Radulović otkrio je kako se njegov otac Aleksandar Radulović Futa oseća posle Marinine smrti.

Futa je veoma teško podneo gubitak voljene Marine, a u trenutku kada je preminula i on je bio zaražen korona virusom, zbog čega su sačekali nekoliko dana kako bi i on mogao da prisustvuje sahrani i isprati je na večni počinak.

- Tata je dobro. Socijalizuje se, ne pada u depresiju. To je bitno - rekao je Laća u jutanjem programu.

Brak Marine i Aleksandra Radulovića slovio je za stabilan,prepun ljubavi i razumevanja. Na pitanje koja je tajna njihovog uspeha i koji je zapravo recept za srećan brak, kompozitorka je svojevremeno odgovorila kroz osmeh:

- Da taj recept postoji, svi bi ga primenjivali.

Tucakovićeva je sa ponosm pričala o odnosu sa suprugom, a jednom prilikom prepričala je kako je izgledao Futin i njen dan.

- Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo - kazala je tad.

- Mi smo trideset i nešto godina bruto zajedno, a neto neću da računam. Malo odbijemo. Ali nisam se nikad razvodila od Fute. Pre njega imala sam jedan brak koji je kratko trajao, možda godinu dana, i zbog Fute sam se razvela - ispričala je jednom prilikom Marina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa...

    27. decembar 2021 | 13:48

    Ne znamo kako je FUTA, ali ni on ,ni Marina nemaju srece sa naslednicima.Premnogo su im pruzili,zato je to tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA