≫ 

Milica Pavlović ispunila obećanje! Pevačica izvela baku iz staračkog doma, pa je odvela na večeru

Pavlovićeva je najpre podelila video iz automobila gde baki udeljuje komplimente i govori joj da je najlepša i najdivnija

  • 3
Pink novogodišnji program Foto: Nikola Tomić

Pevačica Milica Pavlović održala je obećanje koje je dala baki i poslednji dan u ovoj godini na izmaku je provela sa ženom koja ju je odgajila.

Naime, ona je baku Radu izvela iz staračkog doma i odvela je u restoran na ručak, a dirljive snimke njihovog susreta pevačica je objavila na Instagramu.

Naime, Pavlovićeva je najpre podelila video iz automobila gde baki udeljuje komplimente i govori joj da je najlepša i najdivnija.

- Mnogo si slatka. Prelepa si, najlepša si, svi te čuvaju, svi te vole. Ja imam najlepšu babu i najbolju - govorila je Milica baki, a na narednom storiju ona sa Radom sedi u restoranu i ljubi je:

- Srce moje i duša moja. Čuvajte svoje najmilije. To vam želim os srca i oni su čuvali vas. Ne zaboravljajte šta je vrednost života - napisala je Milica.

Video: Milica Pavlović se uvijala pred kamerom, kadar poprsja izbliza je baš ufff

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moram da kažem

    1. januar 2022 | 11:13

    Sve je to lepo sto si baku izvela, ali zar moraju da znaju Jela i sva sela?

  • Duki

    1. januar 2022 | 20:03

    Draga Milice ostani to sto jesi ,Ti si jedan Andeo ciste duse cuvaj tvoju Baku jel ona to stvarno zasluzuje da bude cenjena ,kao i sto ona tebe posvetila je i pruzila ti dosta paznje .

  • Lale

    1. januar 2022 | 20:44

    Super je mala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA