Maja Marinković porazbijala sve po stanu: Taki hoće da je vodi na lečenje?

- Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome - rekao je izvor

  • 7
Maja Marinković Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Maja Marinković diskvalifikovana je iz rijalitija Zadruga jer je tukla svog dečka Filipa Cara.

Međutim, drama se navodno odigrala i u Majinom domu nakon što je diskvalifkovana i otac Taki Mariković je odveveo iz rijalitija.

- Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome - kaže dobro upućen izvor.

- Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 evra. U trenutku besa je poručio Maji: "Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 evra da platimo "Pinku" dug?" - rekao je izvor.

- Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje - ispričao je izvor za Blic.

Podsetimo, Maja je nasrnula na Filipa i po ko zna koji put ga izgrebala po licu i napravila mu jezive rane, a nakon njegove burne reakcije i pretnji da ćee zadaviti, diskvalifikovana je.

Video: Prvi haos Maje i Cara u novoj godini, ali nikad gori: Davili se, tukli, grebali, urlikali, razbijali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoša

    3. januar 2022 | 13:13

    Pa, jel Taki rekao kako ima 2-3 miliona evra u nekim njivama , livadama, eto mu pare za ovu.

  • Mora da vrati pare

    3. januar 2022 | 20:58

    Neka proda stan, stalno se hvali da ima stan, auto.... A baš ako nedostaje neka uzima od onog bogatog Šveđanina što ima pola Švedske, tako je pričao kad je izašla iz predhodne sezone.

  • Skids

    3. januar 2022 | 14:59

    Podhitno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA