≫ 

Miljana mora da plati Sanji 100.000 dinara zbog povrede časti: "Izvršitelji su joj blokirali račun"

Sudstvo naložilo Miljani da joj plati 100.000 dinara za uvredu i kaljenje ugleda, ali i 37.300 za sudske troškove.

  • 2
Sanja Stanković Miljana Kulić Foto: ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Sanja Stanković dobila je na sudu Miljanu Kulić koja je u programu uživo na televiziji "Pink" rekla optužila Sanju aludirajući na to da se bavi prostitucijom.

Naime, do suđenja je došlo nakon što je Miljana tvrdila u emisiji koja se emituje na televiziji Pink, da joj se javio Sanjin makro, te da poseduje informacije o njoj koje bi mogle da je kompromituju.

Sanja je želela da pravdu potraži na sudu, tvrdeći da Kulićeva sve vreme širi laži o njoj. Suđenje Sanje i Kulićeve se napokon završilo, a svakako da je slučaj dobila Stankovićeva, te je sudstvo naložilo Miljani da joj plati 100.000 dinara za uvredu i kaljenje ugleda, ali i 37.300 za sudske troškove.

Kako nam je Sanja rekla, Kulićeva nije platila sve što je trebalo, te su joj računi u banci blokirani.

- Izvršitelji su joj blokirali račune jer nije isplatila. U "Zadruzi 5" je rekla da je ona mene dobila na sudu, a zapravo se nikada nije ni pojavila. Ja sam nju dobila - rekla je Sanja Stanković za TelegrafJetset

Podsetimo, Sanja je pre više od dve godine tužila Miljanu Kulić zbog uvreda na njen račun, kao i aludiranja da se bavi najstarijim zanatom.

Presudu osnovnog suda u Nišu, pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ahaaa

    5. januar 2022 | 00:15

    Zbog povrede casti i ugleda, ali to joj ne menja profesiju. Ha,ha,ha,haaaaa...

  • Nina

    5. januar 2022 | 11:52

    To Sanja svaki dinar ti se pozlatio,pačavre moraju da znaju da ne mogu lagati i izmišljati šta im padne na pamet.U zdravlju ih potrošila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA