≫ 

Potvrđena presuda! Slađani Petrušić 6 meseci zatvora zbog prebijanja Jelene Golubović

Ovo znači da će, ukoliko i čim kroči u Srbiju, biti uhapšena

  • 0
Slađana Petrušić, Jelena Golubović Foto: Youtube/D&D Slađane Petrušić, Marko Jovanović

Slađani Petrušić, nekadašnjoj učesnici "Parova", potvrđena je presuda zbog prebijanja Jelene Golubović u pomenutom rijalitiju 2015. godine.

Ovo znači da će, ukoliko i čim kroči u Srbiju, biti uhapšena.

Podsetimo, Jelena je Slađanu tužila zbog batina koje je dobila pre sedam godina, dok su bile učesnice rijalitija "Parovi". Suđenje je vođeno u Trećem osnovnom sudu u Novom Beogradu, gde je Slađana osuđena na šest meseci zatvora.

No, ona po svemu sudeći tada nije najbolje razumela odluku suda, pa je mislila da je u pitanju uslovna kazna, te je iz sudnice izašla nasmejana, piše Kurir.

Ipak, kada je shvatila da će završiti iza rešetaka, Petrušićeva je podnela žalbu, ali presuda je potvrđena.

Slađana je u međuvremenu napustila Srbiju, navodno zbog navedene kazne i zatvora. Ipak, ako i čim kroči na tlo naše države, biće uhapšena.

Podsetimo, Jelena je nakon batina koje je dobila od Slađane završila u bolnici, a Petrušićeva je izbačena iz "Parova".

Doduše, na kratko, jer su je posle nekog vremena vratili u dalje takmičenje.

- Još se nisam potpuno oporavila od batina koje sam dobila od Slađane Petrušić. Probajte da zamislite koliko su jaki udarci bili kad je Slađa posle rekla da joj je ruka tri dana bila otečena - rekla je Jelena svojevremeno, a kada je završeno suđenje, istakla je da nije zadovoljna presudom.

- Naravno da nisam zadovoljna . Mislim da je to bruka i sramota, da prvo predlože uslovnu kaznu, da bi sudija rekao da je za to predviđeno od šest meseci do pet godina zatvora, pa je presudio najblažu kaznu od šest meseci. Šta to znači? Da ja mogu da se iživljavam, udaram pesnicama po celom telu i dobijem samo šest meseci - rekla je ona tada.

Ni Jelena, ni Slađana, nisu odgovarale na pozive.

Slađana hapšena i zbog pretnji Milomiru Mariću

Nekadašnja voditeljka i učesnica "Parova" koja je 1. februara u rijalitiju rezala vene zbog čega je i diskvalifikovana iz istog, bila je hapšena i zbog pretnji uredniku "Hepi" televizije, Milomiru Mariću.

Slađana je sklopila sporazum o priznanju krivice i u tom sporazumu stoji da je osuđena na šest meseci zatvora sa proverom naredne dve godine.

Osim toga, pisalo se da će Slađani dve godine biti zabranjeno da prilazi Mariću, kojem je navodno pretila da će ga prebiti.

Podsetimo, incident kada je Slađana prerezala vene dogodio se 1. februara 2020. u vili rijalitija "Parovi", oko 20 časova, nakon čega je prevezena u KBC Zemun, a potom puštena na kućno lečenje.

U maju 2019. godine doživela je blaži infarkt, zbog čega je neko vreme odsustvovala sa "Hepi" televizije na kojoj se oprobala i kao voditeljka "Parova".

- Razlog što me nema ovih dana na Hepi TV je tihi infarkt koji sam na nogama preživela...došao i video da nemam srce, pa otišao - izjavila je tada.

Video: Voditeljka Parova napala goste u studiju pa nasrnula na njih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA