≫ 

Jake reči Andrije Miloševića dok Novaka drže u pritvoru u Australiji

Niko na svetu nije mogao zamisliti šta će sačekati Novaka Đokovića kada je sleteo u Australiju, a najmanje da će ga lišiti slobode

  • 25
Andrija Milošević i Novak Đoković Foto: ATA Images

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, poslat je u imigracioni pritvor u Melburnu gde ga čuvaju dva policajca, a nakon ove veoma neprijatne veste, oglasile su se i neke javne ličnosti.

Niko na svetu nije mogao zamisliti šta će sačekati Novaka Đokovića kada je sleteo u Australiju, a najmanje da će ga lišiti slobode.

Prema najboljem teniseru planete, Australijanci su se ponašali apsolutno neprikladno nakon što je utvrđeno da srpski igrač nema adekvatnu vizu za ulazak u zemlju.

Prema najnovijim saznanjima Telegrafa, on je poslat u imigracioni pritvor gde ga čuvaju dva policajca i čeka se na razrešenje čitavog slučaja.

Ovim povodom, oglasio se i popularni glumac Andrija Milošević, koji je na svom Instagram profilu poslao "bratu" Novaku jaku poruku.

- Sve je iskušenje u ovom demokratskom svetu pravednosti i miltikulturalizma u kojem vlada samo i oisključivo laž. Podrška bratu  - napisao je Milošević.

Osim Andrije, oglasile su se još neke javne ličnosti u znak podrške Novaku Đokoviću.

- Pobedićeš u ovom meču. Svi smo uz tebe - napisao je na Instagramu pevač Saša Kovačević.

- Džabe se trude... Najbolji zauvek. Idemo, Nole - poruka je Ane Sević na Tviteru.

- Podržimo našeg šampiona - napisala je Ana Rajković, supruga fudbalera Peđe Rajkovića

Podsetimo, Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu uz navodno lošu dokumentaciju, koja se ne poklapa sa osobama koje su dobile medicinsko izuzeće.

Nakon višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da pruži dokumentaciju i dokaze na osnovu kojih je dobio medicinsko izuzeće, Novak Đoković je poslat u pritvor, gde se trenutno nalazi.

Video: Ori se harmonika i vijore srpske zastave ulicama Australije u znak podrške za Novaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorba

    5. januar 2022 | 19:38

    Australijski kenguri se kurce na Novaku.Doci ce im cunami i covid glave.Bili su i osali KOLONIJA.

  • NE RAZUMEM

    5. januar 2022 | 19:04

    razlika izmedju vakcinisanih i nevakcinisanih ? nevakcinisani nemogu da umru od vakcine.

  • Ana

    6. januar 2022 | 12:15

    Sramna odluka jos sramnije drzave!Oduzimanje slobode koja je neprikosnoveno pravo svakog coveka nedupustiv je cin kome se mora stati na put.Stop teroru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA