≫ 

Srpska glumica koja živi u Australiji besno odbrusila premijeru: Zašto druge nisi naterao da poštuju pravila?!

- Zašto ste davali neosnovane javne izjave o njegovom ulaznom statusu pre nego što je stigao? Zašto ste dali dozvolu za još 5 teniskih dolazaka u Australiju? - napisala je

  • 3
Bojana Novaković, Novak Đoković Foto: Instagram/bojnovak, Nikola Tomić

Nakon donošenja sramne odluke od strane vlasti u Australiji donele da zabrane ulazak Novaku Đokoviću u zemlju oglasio se veliki broj poznatih ličnosti koji pružaju podršku najboljem teniseru sveta. Među njima je i srpska glumica Bojana Novaković koja živi u zemlji kengura.

Ona se ovim povodom oglasila na društvenoj mreži Tviter gde se obratila premijeru Australije Skotu Morisonu.

- Zašto nisi naterao druge da poštuju pravila? Zašto je dobio dozvolu da dođe sa pravim papirima i pogrešnom vizom? Zašto ste davali neosnovane javne izjave o njegovom ulaznom statusu pre nego što je stigao? Zašto ste dali dozvolu za još 5 teniskih dolazaka u Australiju? - napisala je glumica koja je sve vreme branila Novaka.

- Viza gospodina Đokovića je poništena. Pravila su pravila, naročito kada su u vezi sa našim granicama. Niko nije iznad pravila. Naša čvrsta granična politika je osnovni razlog za to što Australija ima najmanju stopu smrtnosti od virusa korona na svetu i mi nastavljamo da budemo dosledni -naveo je Morison.

Podsetimo, Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu uz navodno lošu dokumentaciju, koja se ne poklapa sa osobama koje su dobile medicinsko izuzeće.

Nakon višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da pruži dokumentaciju i dokaze na osnovu kojih je dobio medicinsko izuzeće, Novak Đoković je poslat u pritvor, a nakon toga je doneta odluka da mora hitno da napusti Australiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💯jko™🇷🇸

    6. januar 2022 | 13:06

    Kada vidim kako se svet ponaša prema nama Srbima grozim se od ovih naših novokomponovanih pacifista koji misle da smo veliki ako skinemo gaće pred svakim ološem kome se digne. Jbš takav život. Dokle bre!? Ljudsko dostojanstvo nema cenu.

  • Roos Despot

    6. januar 2022 | 12:46

    Kad si Srbin, prvi budeš targetiran, to nam istorija pokazuje decenijama unazad🌹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA