≫ 

Ove žene sa estrade prijavile su partnere za nasilje: "Udario me je i probio mi bubnu opnu"

Mnoge poznate dame prijavile su nadležnima nasilje koje su doživele od strane svojih partnera

  • 6
Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Mina Lazarević Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Mnoge žene u našoj zemlji trpe nasilje od strane svojih partnera, a izuzeci nisu ni javne ličnosti sa domaće scene, pa su tako poznati slučajevi poznatih dama koje su bile žrtve fizičkog maltretiranja.

Jelena Karleuša na Božić, 7. januara 2022. godine, prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici. Kako izvor navodi, Duško je pevačici udario šamar. Jelena Karleuša je odbila medicinsku pomoć, a policija sa Savskog venca je upućena na kućnu adresu.  Duško Tošić dao je iskaz u svojstvu građanina, gde je izjavio da je došlo do svađe između njih, ali je negirao navode da je došlo do bilo kakvog nasilja.

Nakon uzetih izjava i izvršenih procena od strane PS Dušku Tošiću izrečena je Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa JK u trajanju od 48 časova, u kom roku će mera biti dostavljena tužilaštvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem iste, navodi izvor.

Video: Karleuša prijavila Duška Tošića da ju je udario: Ispred kuće je policija

Javnost potresla je vest da je Luka Lazukić fizički napao pevačicu i tadašnju suprugu Natašu Brekvalac. Podsetimo, Luka je Natašu, kako se navodi, fizički napao samo mesec i pošto se porodila. Poznata pevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, ćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem.

Tada su Nataši brojne koleginice pružile podršku, a neke od njih su i same trpele fizičku i psihičku torturu u vezi ili braku, nakon toga su odlučile da progovore javno.

Video: Novosadska Barbika sahranila i treći brak: Razveli se Nataša Bekvalac i Luka Lazukić!

Ivana Stamenković Sindi, koja je izgubila starateljstvo nad svojom ćerkom, sudu je dostavila fotografije s podlivima i lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je, kako se navodi, bivši muž fizički maltretirao.

U dokumentarnom filmu "Ispovest" Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno progovorila o tome kako je njen otac Rajko bio nasilan prema njenoj majci Verici. Verica je i sama priznala da je često bežala i tražila zaštitu policije, piše "Kurir".

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama brutalno maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera. U braku su dobili dve ćerke, a danas su u dobrim odnosima.

Video: Gagi Đogani je čist godinama: Maknite se od droge, to je zlo

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati.

- Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo - jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati - rekla je Goca jednom prilikom.

Video: Za to ću da te unakazim: Goca Tržan progovorila o vršnjačkom nasilju, a onda je spomenula i ćerku

Miju Borisavljević je pretukao bivši dečko nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, udario joj je nekoliko šamara, a ona je otišla u policiju i prijavila ga, pisali su mediji.

Fitnes instruktorku Ana Marija Žujović, kako tvrdi, pretukao je bivši dečko, voditelj Vlada Stanojević. Cela priča dobila je epilog na sudu. Pokrenut je sudski proces protiv Stanojevića, koji je baš u tom trenutku odlučio da ode u Ameriku, kako bi usavršio engleski jezik, a Ana Marija je ostala u Srbiji te sudski proces nije dobio epilog.

Glumicu Mina Lazarević pretukao suprug Goran Stanić. On je ne glumicu izički nasrnuo, a potom izbacio iz stana, ali glumica tada nije prijavila Gorana policiji. Tek sutradan, kada je Stanić pucao iz automatske puške sa terase njihovog stana, policija je, došla u njihov dom po pozivu uznemirenih komšija, i zatekla pretučenu glumicu.

Lazarevićeva je tada policajcima ispričala šta se desilo u noći između petka i subote, i da joj je suprug naneo fizičke povrede, nakon čega su ga uhapsili. Policija je, kako se pisalo tada, kod Stanića našla i kapisle za detonator.

Stanić je sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja, koje nije dozvoljeno građanima, kao i veću količinu municije. Stanića oglasio krivim i dobio kaznu zatvora od godinu dana.

- Teško mi je! Pustite me da sama rešavam svoje probleme. Hvala svima koji se trude da pomognu i koju su uz mene, ali uzalud je. U ovom trenutku ne može niko ništa da učini, samo želim da budem sa porodicom. Šta da vam kažem? Prolazim kroz težak period. Ali ne treba mi ničija pomoć, boriću se sama - rekla je Mina tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    7. januar 2022 | 19:46

    Bekvalčeva, jel to ona što se udavala 117 puta?

  • Бака

    7. januar 2022 | 20:32

    Срамота, ово је стварно још увек заостали Балкан

  • Če

    7. januar 2022 | 19:58

    One su za tebe institucija.A i nemaju mlades ni Vranes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA