≫ 

Bila je "kraljica splavova", a onda se potpuno povukla: Evo kako sada izgleda Danijela Vranić

Poznata pevačica svojevremeno je važila za jednu od najpopularnijih žena naše javne scene

  • 2
Danijela Vranić Foto: Mića Jović

Pevačica Danijela Vranić važila je godinama za kraljicu splavova jer je bila poznata kao neko ko pravi izvanrednu atmosferu na svojim nastupima, a onda je rešila da se povuče iz javnog života.

Velika slavlja poznatih ličnosti nisu mogla da prođu bez Danijelinog glasa. Najpoznatiji srpski sportisti poput Novaka Đokovića i velika imena naše estrade slavila su važne događaje u svojim životima upravo uživajući u njenom vokalu.

Od kada se povukla iz javnosti i preselila u malo mesto nadomak Šapca, gde je inače rođena, javnost sve do danas nije imala prilike da vidi kako sada izgleda jer je prestala da koristi i društvene mreže. Na Instagram profilu je poslednji put bila aktivna 2018. godine.

Jedan muzičar je, krajem decembra 2021. godine, objavio fotografiju sa Danijelom kako sede u jednom restoranu u Srbiji, a može se primetiti da pevačica odlično izgleda.

Inače, u medijima je ponovo bila aktuelna jer je Aca Lukas u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja" prvi put priznao da je bio u vezi s njom.

Povezivali su je sa brojnim moćnicima sa druge strane zakona, a ljubavna veza sa folkerom Lukasom ostala je upamćena po brojnim teškim scenama.

Nakon što je prestala da se pojavljuje u javnosti, dijagnostikovan joj je teži oblik hormonskog disbalansa. Kako je jednom prilikom ispričala, iza nje je period koji nikako nije bilo lak.

- Prolazila sam kroz pakao, prijatelji su me zaboravili, a kolege su moj odlazak videle kao jedno radno mesto više na splavu. Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima u različitim zemljama prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, svi cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo - rekla je pre nekoliko godina za Alo.

Video: Ana Nikolić u brushalteru i čarapama pleše usred noći: Pevačica zađuskala ispred zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    9. januar 2022 | 22:35

    Potonula sa splavom.

  • Qwer

    10. januar 2022 | 17:48

    A po čijim i kojim kriterijumima je bila jedna od najpopularniji javnih ličnosti? Ne preterujte molim vas. Ima onih koji nešto znaju više od nekih drugih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA