≫ 

Beca i Nemanja se udružili, a fatalna voditeljka upravlja njihovim životima

Oni su snimili duet, a u spotu glavnu ulogu ima Ana Radulović

  • 0
Beca Fantastik i Nemanja Toplica - Sedef Foto: Promo

Usred opšteg haosa sa pandemijom korona virusa, popularni mladi pevači Benjamin Salković, poznatiji kao Beca Fantastik, i Nemanja Toplica objavili su duetsku pesmu pod nazivom "Sedef".

Osim brzog ritma koji već na početku nagoveštava da je reč o hitu uz koji niko neće sedeti, oni su snimili i spot u kom je glavna ženska uloga dodeljena voditeljki Ani Radulović.

Zgodna manekenka i voditeljka zagorčava život popularnom dvojcu, a osim vokalnih sposobnosti Beca i Nemanja pokazali su i zavidno glumačko umeće. U vreme kada pevači mnogo manje snimaju pesme, Beca i Nemanja otkrivaju kako su oni odlučili da otpevaju duet.

- Mahoni je napravio pesmu koja se svidela Nemanjinom timu i predložili su mom menadžeru da otpevamo zajedno. I zaista mi se zavrtela u glavi odmah - istakao je Beca, dok Nemanja otkriva da je ova numera trebalo da završi kod drugog pevača:

- Ovu pesmu je trebalo da otpeva jedan naš poznati kolega, ali mi smo bili brži. Rekao nam je da je nismo uzeli mi, sigurno bi on - istakao je Toplica, koji nije želeo da otkrije ime pevača.

Kako ih voditeljka "vrti oko prsta", ali i kako su se momci snašli u novoj pesmi koja je već oduševila mnoge, pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA