Bogoljub Karić napunio 68. godina, kaže da se oseća sjajno: "Osećam se kao da imam 48"

- Ovih dana čujem da nam naučnici sa novim dostignućima, pomeraju životni vek na 180 godina, verujem da je to moguće - naveo je biznismen

  • 0
Komemoracija u znak sećanja na Bozidara Bote Nikolića Foto: ATA Images

Bogoljub Karić juče je napunio 68. godina, a tim povodom podelio je svoja osećanja sa pratiocima na svojoj Fejsbuk stranici.

Kako je odmah istakao, oseća se daleko mlađe od godina koje ima.

- Iako punim 68 godina, nije me sramota da priznam sebi i vama da se osećam kao da imam 48, mnogo sam spretniji, lakši, aktivniji i brži od onih koji su i po 20 godina mlađi od mene - napisao je biznismen.

Tvrdi da sve to duguje konstantnom i napornom radu, aktivnostima i ljubavi koju je pružao nesebično, ali i dobijao od svoje porodice.

- Ljubav je glavni začin i pravi afrodizijak koji me uvek diže na viši nivo i pokreće kad mi je najteže, a porodica moja glavna baza gde dobijam energiju i strast za novim uspesima i novim poduhvatima - napisao je Karić.

- Ovih dana čujem da nam naučnici sa novim dostignućima, pomeraju životni vek na 180 godina, verujem da je to moguće i želim svima vama, da budemo deo tog plana - istakao je Karić.

Povodom 68. rođendana, na Fejsbuku je objavljen i kratki film kratki film o događajima koji su obeležili zajednički život Milanke i Bogoljuba Karića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA