Bekuta nakon Mrkine smrti danima nije izlazila iz stana: "Iznosili su crne džakove..."

- Delovalo je ispijeno, umorno, loše se osećala zdravstveno - rekla je Anina komšinica

  • 1
Milutin Mrkonjić, Komemoracija

Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Bekuta nedavno se suočila sa velikim gubitkom, kada je izgubila svog dugogodišnjeg partnera i životnog saputnika političara Milutina Mrkonjića.

Ona je ostala stanu na Vračaru gde su živeli, a komšije tvrde kako nakon sahrane partnera danima nije izlazila iz doma.

- Nismo je viđali od sahrane kako izlazi iz stana. Unuci su joj donosili sve ono što joj je bilo potrebno, često su u rukama držali namirnice i kese iz prodavnice. Tek nakon nekih 15 dana smo je videli kako šeta u obližnjem parku. Delovalo je ispijeno, umorno, loše se osećala zdravstveno - rekla je Anina komšinica i dodala:

- Pogodila ju je smrt partnera sa kojim je bila najnasmejanija. Nikada je tako srećnu nismo viđali kao u periodu sa Milutinom. Smejala se na svakom koraku sa njim, stalno su se držali za ruke, Mrka je bio veliki džentlmen prema Ani, zbog toga je i razumemo zašto je uplakana i tužna konstantno.

- Videla sam pre neki dan kako je iz stana iznosila neke velike džakove. Nisam sigurna šta je bilo u njima. Spustila ih je zajedno sa unukom do ulaza zgrade i stavili su ih u gepek unukovog automobila. Džakovi su bili crne boje, tako da nisam sigurna šta je u njima bilo, moguće da je Milutinovu garderobu poklonila u humanitarne svrhe. Toliko mi je žao kada je vidim ubledelu, ucveljenu, šta je sve ta žena preživela, ali i dalje se dobro drži - poručuje komšinica.

Jedan Anin poznanik iz ulice tvrdi kako su brojne poznate ličnosti dolazile da je posete nakon Mrkine sahrane, ali da ona nije bila raspoložena.

- Ana je bila u izolaciji nakon Milutinove smrti. Viđao sam brojne kolege koje su ulazile u zgradu, ali isto tako se nisu puno zadržavali. Nakon pet minuta bi napuštali istu. Siguran sam da su videli u kakvom je stanju pa nisu hteli da je uznemiravaju dugo. Kome bi u takvim situacijama zaista bilo do društva? Apsolutno nikome. - zaključuje komšija iz ulice za "Super TV".

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" pokrenule su Anu Bekutu da konačno izađe iz doma, tvrde pevačicine komšije.

- U poslednje vreme je vidimo sređenu kako ide na snimanje Zvezda Granda, ali ni šminka ne može da pokrije bol koju nosi u očima. Sva sreća pa je ponovo počelo snimanje popularnog takmičenja. Ana je malo živnula. Opet ima motivaciju da živi život punim plućima, sređuje se i komunicira sa kolegama. Deluje zadovoljno kad god izlazi iz zgrade i putuje do Košutnjaka gde se održava samo snimanje. Vremenom će se sve rane zaceliti, a tuga koju nosi u sebi će prestati.

Video: Karleuša je Ani na Mrkinoj sahrani rekla 4 reči: Tresla se, osetila sam veliku bol...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA