≫ 

Sve najbolje o bivšoj! Anđelo branio Teodoru pred svima, pa priznao: "Naša veza je bila sjajna"

Ranković je pred svojim cimerima ima da kaže samo lepe reči o Teodori

  • 3
Teodora Džehverović, Anđelo Ranković Foto: Instagram/teodoradzehverovic, Nikola Tomić

Anđelo Ranković, koji je trenutno u "Zadruzi 5", govorio je o svojoj bivšoj devojci Teodori Džehverović pred svojim cimerima.

Naime, njih dvoje su bili u vezi tokom prve sezone popularnog rijalitija, a sada je on priznao da im je veza bila sjajna.

On se pre svega osvrnuo na ponašanje svoje cimerke Milice, koja ima 18 godina, a ima intimne odnose pred kamerama.

- Što se tiče Teodore, naša veza je bila sjajna, i svi znaju da Teodora nije imala se*s sa mnom sa 20 godina u rijalitiju, a Milicu će svi znati kao devojku koja se čeričila sa tobom sa 17 godina. Ti ne možeš i da hoćeš mene da poniziš, ali ne možeš - rekao je Anđelo.

Ni tokom 4. sezone "Zadruge" nije krio to da Teodoru nije preboleo.

- Nisam preboleo Teodoru (prim.aut. Džehverović). I dalje je volim. Dok ležim u krevetu sa Sanjom (prim.aut. Stanković), ja mislim o njoj. To je jače od mene. Znam da nije fer to što pričam, ali moram da budem iskren - ispričao je zadrugar koji je na imanju u Šimanovcima prvobitno pokušao da preboli pevačicu tako što je spavao sa Natašom Radan, a zatim i sa Sanjom.

Podsetimo, par je stavio tačku na emotivnu vezu u martu tekuće godine, nakon čega je Džehverovićeva sreću pronašla pored Nina Čelebića, dok je Anđelo ostao sam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA