≫ 

Miroslav Ilić nasmejan izašao iz Palate pravde: Svedoci četiri sata davali izjave

- Ovo je specifičan postupak, po zakonu je isključena javnost, a davanje bilo kakvih izjava nije dozvoljeno - rekla je Miroslavljeva advokatica

  • 8
Miroslav Ilić, Suđenje Foto: Nikola Tomić

Suđenje pevaču Miroslavu Iliću počelo je jutros u pola 10 u Palati pravde u Beogradu, za dokazivanje očinstva u slučaju Devina Antonovića.

Danas su saslušani svedoci, a Ilić je po prvi put od kako javnost prati suđenje iz Palate pravde izašao nasmejan i čini se zadovoljan.

On je podignutim prstom, nasmejan pokazao prema okupljenim novinarskim ekipama, ali nije želeo da komentariše današnje ročište. Inače, suđenje je trajalo oko četiri sata.

Izjavu je umesto njega dala Ilićeva advokatica:

- Ovo je specifičan postupak, po zakonu je isključena javnost, a davanje bilo kakvih izjava nije dozvoljeno. Čak ne znamo kada će se okončati slučaj - rekla je Ilićeva advokatica.

Bivša pevačeva ljubavnica i majka Devina Antonovića, Mirjana Antonović, danas se nije pojavila na suđenju.

Video: Miroslav Ilić odbio da odgovara na pitanja nakon suđenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    2. februar 2022 | 16:23

    Veliki pevač ali vrlo mali čovek.

  • Mijat

    2. februar 2022 | 17:41

    Bruka I sramota kakvo sudstvo imamo. Zar nemoze da mu se naredi da da dnk a analiza veliki covek kao pevac Ali slabo cenjen od KOLEGA LJUDSKA sramota bruka

  • Mujo

    2. februar 2022 | 18:36

    Cemu se smejes koristis rupe u zakonu da momak nikad ne sazna da ima oca ko ga je napravio,nije bezgresno zacet. Smej se smej uvek se snej kako si los covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA