Suđenje sa Mirjanom Antonović se privodi kraju? Miroslav stigao u Palatu pravde, danas moguća presuda

Na današnje suđenje Mirjana i Devin nisu stigli u Srbiju

  • 4
Miroslav Ilić Foto: ATA Images

Suđenje pevaču narodne muzike Miroslavu Iliću u Palati pravde za dokazivanje očinstva u slučaju Devina Antonovića mogao bi uskoro da dobije epilog, pišu mediji.

Naime, u Višem sudu danas bi trebalo da se nastavi suđenje pevaču, a ako se pojave svi svedoci, danas bi moglo da dođe i do presude, pišu domaći mediji.

Pevač Miroslav Ilić stigao je u Palatu pravde u pratnji advokata, pridržavajući se epidemioloških mera.

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, godinama je na sudu zbog tvrdnji da je njen sin Devin Antonović biološki naslednik pevača. Na današnje suđenje Mirjana i Devin nisu stigli u Srbiju, prenose domaći mediji.

Podsetimo, na prošlom zakazanom suđenju pojavila se Mirjana Antonović, kao i Miroslav Ilić, dok su iskaze davali i svedoci Lepa Brena, kao i dugogodišnja prijateljica.

Miroslav Ilić i Mirijana Antonović tada su se suočili u sudu, gde pevačeva bivša ljubavnica želi da dokaže da je Ilić otac njenog sina Devina, piše "Kurir"

- Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo pre 14 godina. Tačno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korene. Sve ovo je zahvatilo veću svrhu. Izbliza narod ima priliku da posmatra kolika je potreba za izmenu ovog zastarelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu decu. Zakon za obavezni DNK je aktuelan u svim modernim zemljama, a još uvek nije u Srbiji - navela je ranije Mirjana, dok je Ilić je ovom prilikom rekao da je Antonovićeva godinama proganja, piše gorepomenuti portal.

Video: Brena o susretu s Miroslavom Ilićem u sudnici: Komunicirali smo preko sudije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    2. februar 2022 | 10:50

    ovo nije sudjenje, ovo je komedija nad komedijama.

  • Veteran

    2. februar 2022 | 11:38

    Priznaj dete čoveče, neće da te streljaju....

  • Vasiljebic

    2. februar 2022 | 12:03

    Miroslave .miroslave zasto ne priznas sina onako lepog dobrog vaspitanog a jos i doktor trebas da budes ponosan na decu svoju ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA