Uživa u majčinstvu! Dok Luna snima kako uspavljuje Miu, sve je nasmejala knjiga na podu

Lunina i Markova ćerka je uek razigrana i nasmejana, te mama ima "problem" da je uspava

  • 31
Luna Đogani Mia Miljković Foto-montaža: ATA Images, Instagram/luna_djogani

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Luna Đogani uživa u majčinstvu, o čemu svakodnevno svedoče njene objave na društvenim mrežama. 

Luna je ovoga puta nasmejala mnoge pratioce, ali pre svega mame koje "dele njenu muku". Naime, ona se igrala sa svojom ćerkom, a zatim pokušavala i da je uspava.

Međutim, malena Mia je i dalje bila razigrana, te nije dala mami da je ubedi da utone u san, a Đoganijeva je to sve snimala.

Ipak, svima je zapao za oko jedan detalj, a to je knjiga na podu koju imaju mame kako bi pronašle koji trik za uspavljivanje svoje bebe.

"Naučite dete da spava", piše na knjizi koja se nalazila između Lune i njene ćerke.

Ipak, bivša rijaliti učesnica je dopustila svojoj nasledinici da još malo uživa tokom kasnih sati, pa je sve to i podelila sa pratiocima na Instagramu. A da uživa u tome svedoči i snimak nakon prve objave, u kojem se Mia igra sa plišanim igračkama.

Pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danica

    3. februar 2022 | 21:54

    moj bebac je pre nekih 2 nedelje napunio godinu dana, ali i dalje muku mucimo sa spavanjem. Znaci situacija je sledeca, oko 9 popije punu flasicu mleka (250-300 ml), zaspi i vec posle max sat vremena krece da se budi. Onda mu dajemo cuclu, vodu,nosamo ga, on zaspi, pa se opet budi posle sat-sat i po, i tako u krug celu noc. Nekad pomislim u toku noci da je mozda gladan, pa mu spremim mleko, on popije, ali opet se budi. Preko dana ne spava puno,obicno zaspi oko 11 i spava nekih sat i po, to mu je sve za ceo dan. Probala sam da mu dajem umesto mleka za veceru i slatke obroke i slane obroke pa i one kase za laku noc sto su kao za spavanje, ali isto se ponasa.

  • Branka

    3. februar 2022 | 22:01

    Nema spavanja dok ne pocne da trci,umor resava problem

  • to su slatke muke

    3. februar 2022 | 21:54

    to su slatke muke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA