≫ 

Ceca nakon raskida sa Bogdanom planira da obraduje publiku, a evo šta priželjkuje od svoje dece

Pevačica je sada otkrila da nju krah veze neće omesti da spremi nove pesme

  • 1
Zvezde Granda januar Svetlana Ceca Ražnatović Foto: ATA Images

Folk zvezda Ceca Ražnatović i biznismen Bogdan Srejović okončali su svoju ljubav nakon godinu dana, svako je nastavio svojim putem, a ona je jasno stavila do znanja da će zauvek ostati prijatelji. 

Pevačica je sada otkrila da nju krah veze neće omesti da svoju publiku ove godine obraduje novim albumom na kojem njen tim uveliko radi, a onda će sve to krunisati velikim koncertom.

Ceca priznaje da je poslednjih godina medijima pristupačniji nego ranije, iako bi volela da je drugačije.

- Bilo je perioda kada sam veoma retko, gotovo nikada, davala intervjue. Danas bih više volela da je tako, a nažalost to nije moguće. Vremenom se ljudi menjaju, te tako i ja. (smeh)

Ona je članica žirija u "Zvezdama Granda", te je otkrila da li joj je ta uloga promenila život i da li proživljava zajedno sa takmičarima njihove uspone i padove.

- To nije novo iskustvo za mene. Imala sam prilike da budem dve sezone u „Pinkovim zvezdama“ i to je bilo jedno veoma lepo iskustvo za mene. Da li mi je promenilo život? Jeste, sada u jednoj nedelji ima četiri dana snimanja, a van toga imam dane kada se viđam sa kandidatima i spremamo pesme. Vi svakome od njih treba da se posvetite i da date 150 posto sebe.

- Nekada para na uši hoće da mi izađe koliko se borim za kandidate i koliko ih branim od komentara koji nisu na mestu. Pojedini članovi žirija zaista preteruju kada ljude koji su tek na svom početku ocenjuju kao formirane pevače. A da ne pričam o nekima koji ne znaju šta je falš.

Ražnatovićeva će svoju publiku obradovati novim albumom, koji mnogi očekuju sa nestrpljenjem.

- Što se mene tiče može sutra, ali samo da imam dobre pesme i muziku. Međutim, uskoro ću u studio da vidim šta imamo i kako stojimo sa stvarima koje smo počeli da pripremamo.

Pevačica je oduvek bila posvećena svojoj deci, a priželjkuje da ima još unučića.

- Naravno. Srećni trenuci u životima moje dece su nešto što me uvek i iznova obraduje. Polako, doći će i ti momenti - rekla je za Ceca za Alo.

Video: Ovako su se voleli Ceca i Bogdan: Romantični trenuci, izjave ljubavi... Nije slutilo na raskid

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA