≫ 

Poznatom glumcu iz srpskih hit serija pronađen alkohol u krvi nakon što se automobilom zakucao u banderu?

Glumac na svu sreću nije zadobio teže povrede, a automobil je vidno uništen

  • 3
Radoje Čupić Printskrin: Youtube/Hotel Balkan

Glumac Radoje Čupić sinoć, 4. februara, doživeo je saobraćajnu nesreću, a nakon što je urađen alkotets, glumcuje navodno pronađeno 1.82 promila alkohola u krvi.

Glumac na svu sreću nije zadobio teže povrede, a kako se moglo vidi na fotogafijama sa lica mesta, pričinjena je velika materijalna šteta.

- Udes se dogodio u 20:45 časova kada je glumac išao iz Bačkog Petrovca ka Kulpinu. Vozio je brzo, izgubio kontrolu, sleteo sa puta. Čupić je, kako je alkotestom utvrđeno, vozio pijan i u krivini je izleteo sa puta i udario u banderu. Na svu sreću, nije povređen, a policija koja je došla na uviđaj morala je da ga odvede na trežnjenje jer je naduvao 1.82 promila alkohola - rekao je izvor za Kurir.

- Glumac se čak u jednom momentu našalio i policajcima rekao da ga "sačekaju da ode kući po još litar rakije koju može da pije u pritvoru" - rekao je sagovornik.

Čupiću je, prema pomenutim navodima, određeno trežnjenje u periodu do 24 sata, posle čega je sproveden u Prekršajni sud u Bačkoj Palanci.

Poznat je po ulogama u serijama "Vratiće se rode", "Naša mala klinika", "Sva ta ravnica", "Ubice mog oca", "Nemanjići - rađanje kraljevine", "Vojna akademija", "Tajkun", "Južni vetar"...

Glumio je, između ostalog, u filmovima "Krugovi" i "Vikend sa ćaletom". Bavi se i pozorišnom režijom.

Video: Oružaru je puška otkinula prst: Biković o nesrećnom slučaju koji se desio na snimanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    5. februar 2022 | 19:46

    pa sad, da je poznat, daleko od toga, da je bio pijan u to ne sumnjam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA