Pevačice se pobunile protiv Sanje Marinković nakon što je Kaća tražila da joj se javno izvini

Živkovićeva je izjavila da voditeljka ponižava svoje goste i da smatra da joj duguje javno izvinjenje

  • 26
Sanja Marinković, Katarina Kaća Živković, Maja Nikolić, Milena Ćeranić, Rialda Karahasanović, Kristina Kija Kockar Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Katarina Živković gostovala je u emisiji "Magazin In" Sanje Marinković, a nakon emitovanja i izjave koja joj je izbačena, izjavila je za Telegraf.rs da voditeljka ponižava svoje goste i da smatra da joj duguje javno izvinjenje.

Katarina je na svom Instagram profilu označila voditeljku i napisala: "Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege".

Milena Ćeranić, Rialda Karahasanović, Aleksandra Bursać, Maja Nikolić Kija Kockar, samo su neke od pevačica koje su joj poslale poruke.

- Bravo - napisala je Aleksandra Bursać.

- Tako je, draga moja. Ja sam izašla iz njene emisije jer seče pitanja i moje izlaganje. Kad joj ne odgovara šta imam da kažem prekida me i seče da bih joj rekla šta ona želi da čuje! - navela je Maja.

- Tako je bre - napisala je Milena Ćeranić, dok je Rialda Karahasanović stavila emotikon koji označava aplauz, a Kija je u komentarima ostavila emotikon srca.

Video: Kratka srebrna haljinica koja šljašti: Kaća Živković pokazala svoje najjače adute - duge noge

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    6. februar 2022 | 08:22

    Konacno da neko progovori. Zena je iritantna i puna sebe. S kojim stavom i obrazovanjem ponizava goste.Ne znam ko jos glefa njenu emisiju. Ja odavno i meni bliski prijatelji ne gledamo.Moj komentar na izjavu ovih pevacica.

  • Zoki

    6. februar 2022 | 07:59

    Za Sanju Marinković ne znam da li je iritantnija kao osoba, ili sa njenim kreštavim glasom.

  • Ljiljana Vidovic

    6. februar 2022 | 12:36

    I Sanja I njena prostacka emisija I nakaradni gosti ( retki su izizeci ) sve neukusno, krestavo, nekulturno, glupo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA