≫ 

Slobina verenica isprozivala Jovanu Jeremić! Voditeljka: Nisam kriva što je u Kijinoj senci

- Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za raliku od nje - rekla je Jovana

  • 38
Jovana Jeremić Jelena Đuričanin Sloba Radanović Foto-montaža: ATA Images, Printskrin: Youtube/Novo jutro

Verenica Slobodana Radanovića, Jelena Đuričanin, isprozivala je voditeljku jutanjeg programa Jovanu Jeremić koja joj je potom uvratila.

Naime, Jelena je na Instagramu objavila voditeljkinu fotografiju iz Jutarnjeg programa i napisala dve rečenice nakon čegase oglasila Jovana.

- Ima li išta ogavnije od ove spodobe? Čovek nije video decu tri godine, ovaj psiho brblja o sebi i hrani svoj ego - napisala je Slobina lepša polovina, a voditeljka takoe nije štedela Jelenu u svom oglašavanju.

- Verenicama muškaraca koji nemaju svoju profesiju, takođe ime i prezime, već su samo verenice svojih muškaraca, a ne ličnosti same za sebe neću davati publicitet. Ne znam ko je osoba niti me dotična interesuje. Najvažnije je da se čoveku pomogne da pronađe svoju decu i ja uveliko radim na tome - rekla je Jovana za Kurir i dodala:

- Dok drugi pričaju o meni, a znate onu staru "Miševi često zbore o lavu, miševi tuđe živote vode. Al su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al mu s edive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al gricka , šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže, al čim se lavlja pojavi glava nastane tajac, pa se razbeže. Spori, a misle kako su brzi, u svpojoj zlobi miševi trunu, neko je rođen samo da mrzi, a neko rođen da nosi krunu" - izrecitovala nam je ona pesmicu Nedeljka Popadića.

Jovana nastavila i "uplela" Slobinu prvu suprugu Kristinu Kiju Kockar.

- Još nešto. Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za raliku od nje, i javna je ličnost u odnosu na nju, a ako pak ima kompleks niže vrednosti u odnosu na Kiju jer je Kijina senka neka ide kod psihijatra. Veliki pozdrav od male koja čini čuda - rekla je ona i dodala:

- Nisam joj ja kriva što je u Kijinoj senci , pa frustracije leči na drugim uspešnim i ostvarenim ženama koje imaju ime i prezime i nisu ničije verenice nego ličnosti za sebe. U ovom sluaju se kaže on je muž Jovane Jeremić, a ne obrnuto verenica Slobe Radanovića.

Video: Budućoj mladi na devojačko doveli Slobu Radanovića: Ona se uvijala oko njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    8. februar 2022 | 21:11

    Jovana Jeremic,mnogo odvratna osoba,uostalom kao i svi na Pinku

  • Tara

    8. februar 2022 | 21:33

    Ima Kija ime isto ko Viki iz Zadruge, čuli smo od Andre, Darka, Čave, Cileta, Moba, i gledali sa Fićom. Ali ne čudi od Jovane Jeremić, ona se i Dalili divila, i redovno dovodila Tijanu Ajfon dok se nisu potkačile, i prostitutke i razne astrologe skuplja oko sebe.

  • Sneza

    8. februar 2022 | 21:42

    Kija je postal poznata zbog slobe I njegova prevare. I ona je njega varala u tom istom rijalitiju sa filipim.a to se neprica I tako ona pistade zrtva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA