Luna i Marko o poslednjem sukobu sa Anabelom: Bila je jedna baš tenzična situacija...

- To je bilo na početku kada se Mia tek rodila - rekla je Luna

  • 6
Luna Marko Miljković Anabela Atijas Foto: ATA Images

Marko Miljković i Luna Đogani otkrili su u kakvom su odnosu sa Luninom majkom Anabelom Atijas, koja od samog početka nije bila za njihovu vezu, a javno su u rijalitiju imali i žestoke sukobe.

Odnos Marka i Anabele uvek je bio tema koja je sve intrigirala, posebno nako rijalitija gde su imali i fizičke obračune, a sada su otkrili i da je nakon rođenja ćerke Mie između njih bila napeta situacija.

- Imali smo jednu situaciju, ali sada nemamo puno tenzija, niti puno priče, nas vezuje Mia Miljković i to je to. Svi smo fokusirani sada na nju i da ona bude dobro. Bila je jedna baš tenzična situacija, ali neću da pričam šta i kako - kaže Marko.

Luna je prokomentarisala u šali da je ona izvukla deblji kraj, a da se cela situacija dogodila kada se Mia tek rodila.

- To je bilo na početku kada se Mia tek rodila, sada nema potrebe za tim. Sada smo krenuli dalje, naš fokus je naše dete. Nema potrebe da se vraćamo tim ružnim stvarima - rekla je Luna za Kurir.

Podsetimo, u nedavnom intervjuu za Telegraf JETSET, Anabela je na pitanje da li je uspela da nakon sukoba pronađe zajednički jezik sa Markom i da prevaziđu sukob, pevačia je odgovorila:

- Nema potrebe da se ljudi više zamaraju time da li smo mi dobro ili nismo. Ko je pametan može da shvati da to treba da funkcioniše s obzirom na to da smo usko spojeni svi, da imamo devojčicu koju svi neizmerno volimo, tako da ne vidim potrebu da objašnjavam u detalje.

Video: Luna na Anabelinom rođendanu: A gde je Marko?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA