Ćerka Ivana Ivanovića napunila 18 godina! Prava je lepotica, a za tatu će zauvek ostati "njegova ćuftica"

Ivanović je objavio Stašinu fotografiju nastalu u momentu kada je poželela rođendansku želju i oduvala svećice na torti

  • 5
Ivan Ivanović Ivan Ivanović, Printskrin: Youtube/Veče Sa Ivanom Ivanovićem

Starija ćerka voditelja Ivana Ivanovića, Staša Ivanović, danas, 9. februara, slavi 18. rođednan, a voditelj se emotivnom porukom obratio svojoj naslednici koja zvanično "nije više dete".

Voditelj je na svom Instagram profilu objavio Stašinu fotografiju koja je nastala u momentu kada je poželela želju i oduvala svećice u broju 18, na rođendanskoj torti. Slatka poslastica bila je zelena, ukrašena srculencima u raznim nijansama roze boje.

Iako je Ivanova naslednica sada "velika", Staša će zauvek ostati, kako je napisao, njegova ćuftica.

- Juče se završilo jedno detinjstvo. Moja ćuftica sada je odrasla osoba, ali će za mene zauvek ostati moja čuftica. Srećno, bebo - poručio je Ivanović i raznžio sve.

Inače, mnogi kažu da Staša fizički veoma liči na svog oca, a baš kao i on zavolela je scenu, ali na drugačiji način, kroz ples i balet.

Ivanovićeva naslednica deo je ansambla "Bitef teatra" a u komadu "Sofia" tumačila je jednu od uloga.

Podsetimo, voditelj je naslednicom izuzetno blizak, a kako je isticao u intervjuima, zajedno su proputovali svet i jedno drugom su najbolje društvo.

- Staša i ja imamo super odnos oduvek. Neki onako drugarski da, ali zna se da sam joj ja prvi među jednakima, da je ipak moja poslednja, i ja to volim. Forsiramo iskrenost i prijateljstvo kao osnovu - rekao je Ivan.

Pored Staše, koju je dobio iz prvog braka sa Zoricom Trivić, Ianović ima i ćerkicu Lolu, koja uskoro puni godinu dana i  koju je dobio sa partnerkom Anjom Petrović.

Video: Milica Todorović “razbila” čuvenu pesmu iz filma Toma, a pored nje poznati pevači u transu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA