≫ 

Momčilo Otašević: Da mi je neko rekao da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao

Glumački par ima dvoje dece, a kada su se upoznali nisu mogli ni da naslute u kom smeru će ići njihova priča

  • 0
Momčilo Otašević Printskrin: Youtube/NOVA TV

Glumac Momčilo Otašević otkrio je detalje početka ljubavi sa svojom izabranicom, devet godina starijom koleginicom Jelenom Perčin.

Otašević sa Jelenom ima dvoje dece, a sada je u intervjuu za hrvatske medije ispričao da nijedno od njih dvoje nije ni pomišljalo na to da će završiti zajedno.

Momčilo i Jelena su se upoznali na snimanju serije "Zora dubrovačka", a na pitanje da li je mogao da zamisli da će mu upravo taj projekat doneti ljubav, brak i decu, glumac kaže:

- Ne, nikad. Ni Jelena, ni ja. Dogodilo se. Upoznao sam je kad sam došao na kasting. Jelena je pitala koje sam godište. Ja kažem '90, a ona pita producentkinju Jelenu Veljaču je li to neka zafrkancija.

- Kasnije me pozvala na kafu da popričamo o snimanju, radili smo, bili super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tad rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao - dodao je glumac za 24sata.hr.

Kada je pak posao u pitanju, glumac iskreno kaže da je veoma samokritičan, te da se retko dogodi da je sasvim zadovoljan urađenim.

- Retko što od mog rada meni se kao gledaocu svidi. Uvek nađem milion mana i problema. Srećom, sapunica je jedini format u kojem se sve može korigovati. Od 22. godine shvatam ih kao genijalni trening. Spremile su me za bilo koji projekat - rekao je Momčilo.

- Na filmu nema popravljanja, šta si snimio, snimio si. I u teatru, koji mi je najdraži, odigraš i ćao. To je to. U tom trenutku, istina, daješ svu snagu, krv i meso i ostaviš publici da sudi. Nema popravljanja - objasnio je Otašević.

Video: Ima 40 godina, a prilaze joj samo mlađi momci: Prate me muževi žena koje me mrze

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA