Goca Tržan otkazala učešće na ovogodišnjoj Beoviziji: Ovo je razlog zbog kojeg je donela odluku

RTS je saopštio i ko će zauzeti njeno mesto u drugoj polufinalnoj emisiji

  • 1
Goca Tržan Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Goca Tržan otkazala je učešće na ovogodišnjem festivalu "Pesma za Evroviziju 22", zbog zdravstvenih razloga.

Goca je trebalo da nastupi sa pesmom "Fitilj", a kako je otkazala svoje učešće njeno mesto zauzeće CHEGI & Braća Bluz Bend sa pesmom "Devojko sa plamenom u očima" i oni će nastupiti u drugom polufinalu, 4. marta, pod rednim brojem 6.

CHEGI & Braća Bluz Bend dobili su pravo da učestvuju u glavnom izboru za pesmu koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije kao izvođači koji su bili sledeći na listi po ocenama selekcione komisije Radio-televizije Srbije.

U skladu sa pravilnikom takmičenja, Radio-televizija Srbije i autori kompozicije imaju pravo da u slučaju bilo kakvih problema oko izvođenja kompozicije ili nastupa izvođača odaberu drugog izvođača takmičarske kompozicije.

Na festivalu koji se ove godine zove "Pesma za Evroviziju 22" kartu za Torino, u kojem se održava ovogodišnja "Pesma Evrovizije", pokušaće da dobije 36 takmičara. Dva polufinala biće održana 3. i 4. marta, a finale je zakazano za 5. mart.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    14. februar 2022 | 17:48

    Kasno je a mora da čuva dete..👀🙄🙈🤍😂🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA