≫ 

Tri godine bez legendarnog Šabana Šaulića: Bolne scene uplakane Goce, porodica neutešna

Šaban je poginuo 17. februara 2019. godine, a porodica mu je danas, 17. februara 2022. dala trogodišnji pomen

  • 2

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život 17. februara 2019. godine, u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj.

Porodica, prijatelji i nekolicina poštovalaca okupili su se danas, 17. februara, na Novom Groblju, gde je održan trogodišnji pomen muzičkoj legendi.

Šabanova udovica Gordana Goca Šaulić nije se odvajala od grobnice i neutešno je plakala, a bolne scene rastužile su sve.

Ćerka Ilda bila je vidno tužna, a kada je stigla na Novo groblje, pomilovala je grob svog voljenog oca.

Na obeležavanju tri godine od smrti Šauliću prisustvovali su njegova udovica Goca, ćerke Sanela i Ilda, kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemi, muzičar Mirko Kodić, Hasan Dudić, kuma Šabanove ćerke Ilde, Dajana Paunović, voditelj Zoran Pejić Peja, Saša Matić, Bane Obradović, kao i mnogi drugi.

Podsetimo, Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj u noći pre tragedije.

Tri godine nakon tragedije turčinu Alsinu Leventu, koji je izazvao saobraćajnu nereću u kojoj su poginuli Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, završeno je suđenje i Levent je osuđen na tri godine i tri meseca zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    17. februar 2022 | 11:25

    Nije valjda već tri godine.....

  • Gogi

    17. februar 2022 | 12:48

    Večni pomen i rajsko naselje kralju narodne muzike 🙏🙏🙏 Sramotna presuda za dvostruko ubistvo, njihov zakon je takav da ako ubiješ psa dobiješ godinu, dve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA