Nakon očevog ubistva ona mu je bila sve: Ognjen Amidžić prvi put pokazao kako izgleda njegova majka

Voditelj je napisao "najbolja mama na svetu" i svojim gestom iznenadio mnoge, s obzirom na to da retko kad koristi društvene mreže kako bi podelio trenutke iz intimnog života

  • 0
Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić Foto: ATA Images

Voditelj Ognjen Amidžić na društvenim mrežama retko objavljuje fotogrfije sa svojim bližnjima, ali izgleda da je odlučio da napravi presedan te je na Instagramu objavio prvi put pokazao kako izgleda njegova majka Snežana.

Amidžić je objavio video snimak na kom sedi sa svojom majkom u jednom restoranu i ljubi je u glavu. Amidžćueva majka na današnji dan proslavlja rođendan i puni 73 godine.

- A što si me poljubio? - upitala ga je majka.

- Zbog rođendana - nasmejao se voditelj.

- Kog? - upitala ga je mama.

- Sedamdeset trećeg - rekao je ponosno voditelj.

Inače, voditelj je u više navrata govorio kako mu je majka Snežana nadomestila skoro svaki nedostatak i da se oca seća kao strogog, ali pravičnog čoveka velikog srca.

- Tata je zbog posla bio često odsutan, tako da je u našoj porodici mama bila ta koja je držala kormilo u svojim rukama. Da je živ, ne verujem da bi mi dao da se bavim novinarstvom. On je bio stara škola ljudi. Nikada ne bi dozvolio da pričaju kako mi je on pomogao da dobijem posao. Njemu je posao bio jako važan, dosta je radio, ali mu to nije padalo teško. Kao mali sam toliko slušao o novinarstvu da mi se nekad čini da sam još kao klinac znao da ću kad porastem biti novinar i da još odmalena imam ovaj posao u małom prstu. Svakako da je on dosta uticao na mene da postanem ovo što sam danas. Ipak, mami sam posle njegove smrti obećao da se nikada neću baviti informativom - rekao je Amidžić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA