≫ 

Prvo pojavljivanje Krstinje Todorović nakon operacije kože: Bilo je suza, osećala sam da fali pola mene

- Reakcije su fenomenalne, prvi rezultati su vidljivi, a mislim da će krajnji rezultat biti za nekoliko meseci, da ćemo se svi šokirati - reikla je Krstinja

  • 6

Prošlogodišnja učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda, pevačica Krstinja Todorović nedavno se podrvrgla operaciji viška kože, budući da je to problem sa kojim se mučila nakon drastičnog gubitka kilograma.

Pre nekoliko dana ona se se prvi put javno pojavila nakon operacije na snimanju emisije na Grandu i prisutne ostavila "bez daha".

- Reakcije su fenomenalne, prvi rezultati su vidljivi, a mislim da će krajnji rezultat biti za nekoliko meseci, da ćemo se svi šokirati. Još uvek nisam svesna. Periodično podnosim oporavak, kako kada, nekada sam super, nekada sam psihološki u svom ludilu. Super se oporavljam, malo sporije, ali uspešno - ističe Krstinja za TelegrafJETSET.

Krstinja je otkrila kako je protekla operacija i kako se sada oseća.

- Iskrena da budem, u startu nisam bila svesna koliko je to zapravo jedan ozbiljan zahvat i nisam bila u strahu sve do momenta dok nisam ušla u salu. Tada sam shvatila da je to to, bile su suze, mešana osećanja i strah od eventualnih komplikacija, da li će boleti kada se probudim. Na sve to imala sam minimalne bolove, više sam osećala da fali pola mene, kada mi je doktor rekao da skinemo čaršaf da vidiš šta sam zapravo uradila, bila sam šokirana, taj osećaj je više bio čudan nego što je bolelo - kaže mlada pevačica.

Kako je i sama otkrila, Krstinji je operaciju platio Saša Popović, a sada je ispričala da joj je ponudio još nekoliko estetskih korekcija, ako za to bude bilo potrebe, naravno o njegovom trošku.

- Čuli smo se, zahvaljujem mu se puno koji mu je omogućio sve, kao i eventualne korekcije ako bude potrebe nakon ovoga. Imam njegovu punu podršku i jako sam srećna zbog toga, jako je lepo imati podršku od velikih ljudi, naročito kada ti je neophodna - rekla je pevačica.

Kompletu Krstinjinu izjavu pogledajte u videu na početku teksta, a kako izgleda posle operacije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Saša Popović održao obećanje, sve platio: Kristina na operaciji skidanja viška kože

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA