Neda Ukraden otvorila letnju sezonu u Herceg Novom

Neda Ukraden je svečano otvorila Praznik mimoze u Herceg Novom velikim koncertom na Trgu Nikole Đurkovića

  • 2

Velika regionalna zvezda Neda Ukraden razgalila je na hiljade onih koji su došli da uživaju u njenim hitovima u Herceg Novom.

Iako trenutno vlada veliki broj mladih izvođača, gradonačelnik Herceg Novog, Stevan Katić je objasnio kako je odabir pao baš na Nedu za ovako veliki događaj:

- Imali smo dve godina pauze od Praznika mimoze, pa smo ljudima obezbedili program za pamćenje. Ovo je samo uvod u letnju, turističku sezonu 2022. godine. Organizacioni odbor je odabrao Nedu jer je prepoznatljiva osoba za region, vole je i stari i mladi. Mislimo da je izbor pun pogodak - rekao je gradonačelnik Herceg Novog.

- Stigla sam pre dva dana sa američke turneje i veoma me raduje što sam sada na otvaranju Praznika mimoze i to upravo u ovom gradu. Dugo nisam nastupala ovde, tako da ne sumnjam da će svi uživati u dobrom provodu - istakla je Neda.

Neda je pevala više od dva sata, a onda je jednog momenta poneta energijom iz publike, i sama sišla među ljude koji su je ljubili i skandirali njeno ime. Vraćali su je na binu nekoliko puta, što je ona ispoštovala i posle odjave, ponovo je zapevala za široku narodnu masu.

Video: Neda nam se javila iz izolacije sa luksuzne terase, a širok osmeh i pesma su tu protiv korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    20. februar 2022 | 13:31

    Ona sedi na četiri stolice ali će u Srbiji da traži nacionalnu penziju......

  • Crni

    20. februar 2022 | 17:28

    Ko zna zna.....pametna....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA