≫ 

"Žao mi jadne Danijele": Fanovi prozvali Petra Graša nakon svadbe sa Hanom, kum se "obračunao" sa njima

Danijela je samo jednom komentarisala njihov raskid i tada rekla da je Petar za nju "lepa prošlos"

  • 5
Danijela Martinović, Petar Grašo Foto: Instagram/danijelamartinovicofficial, Nikola Tomić

Pevač Petar GrašoHana Huljić (31), ćerka Tončija Huljića, sa kojom muzičar čeka dete, zakleli su se preključe, u subotu, 19. februara, na večnu ljubav u crkvi Svetog Dominika u Splitu.

Inače, Grašo je prethodno bio 24 godine u vezi sa koleginicom Danijelom Martinović sa kojom se nije ostvario u ulozi roditelja.

Danijela je samo jednom komentarisala njihov raskid i tada rekla da je Petar za nju "lepa prošlos".

- Ne možete izbeći trenutak koji je neizbežan - konstatovala je pevačica, za koju je veza sa Petrom Grašom, kako tvrdi, "lepa prošlost".

Nakon sklapanja braka Graša i Hane, mnogi su se osvrnuli i na njegovu dugogodišnju vezu sa Danijelom, jedna devojka prokomentarisala je kako joj je žao Danijele, na šta joj je Grašov kum, legendarni košarkaš Dino Rađa, odmah odgovorio.

- Najviše mi je žao jadne Danijele - napisala je ona.

- Zašto? Ona je otišla od njega - napisao je košarkaš.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Da podsetimo, nakon ceremonije venčanja Petar i Hana izašli su ispred crkve, a na mladinom licu blistao je osmeh. Nazirao se i njen trudnički stomačić. Petar je samo kratko prokomentarisao da se nakon venčanja oseća kao muž.

Grašo je na venčanju imao dva kuma. Njih dvojica su se slikali pre pomenutog događaja i izazvali lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a u centru pažnje bila je njihova razlika u visini.

Grašo i Kavčič poznaju se više od 10 godina, a kuvar mu je svojevremeno bio mentor kada je pevač želeo da otvori svoj restoran sa roditeljima gde će se venčanje i održati. U vezi sa tim, oni su izgradili svoje prijateljstvo, pa je muzičar bio kum na Kavčićevom venčanju.

Svečanoj ceremoniji sklapanja braka između Hane Huljić i Petra Graša, prisustvovali su i njihovi roditelji - Vjekoslava i Tonči Huljić, te Zoran i Snježana Grašo. Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić te venčani kumovi.

Video: Intervju Petar Grašo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • frida

    21. februar 2022 | 12:57

    Danijela nije jadna. Zena je divna, samo je ceka bolje.

  • xxx

    21. februar 2022 | 14:54

    Danijela je za ovo oboje carica

  • Vodolijax

    21. februar 2022 | 09:39

    Kuma ne treba da zaseni mladu ali ova se obukla kao cirkus......doduše sad su u Dalmaciji poklade i karneval i sudi se Krnji za sve loše što se dogodilo u prethodnoj godini.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA