≫ 

Bila je glavni favorit u Zvezdama Granda, Saša je nazvao "najvećom zvezdom": Kako danas izgleda Tijana Kadović

No, nakon učešća u muzičkom takmičenju Tijana je "nabacila" par kilograma zbog čega se potpuno povukla iz javnosti

  • 2
Tijana Kadović, grand Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Tijana Kadović pre nekoliko sezona učestvovala je u muzičkom takmičenju Zvezede Granda, a zahvaljujući svojom, tada drugačijom pojavom, ona je uspela da se najviše istakne zbog čega su joj mnogi predviđali blistavu karijeru - međutim od toga za sada ništa.

Tokom takmičenja čak joj je Saša Popović poručio da će biti "najveća zvezda koja je izašla iz ovog takmičenja", povukla se u ilegalu nakon što je ispala iz takmičenja tik pred finale.

- Ne vidim prostor očekivanjima da nakon toga uradim nešto predvidivo i dosadno. Ne žuri mi se. Ne bojim se prolaznosti. Moje sledeće pojavljivanje će svakako “dići prašinu”, kad god to bilo. Mnogima, da ne kažem, većini takmičara su "Zvezde Granda" obezbedile "parče hleba", i nisu imali uslova da biraju kad će, šta će i kako će. Ja sam u taj šou došla po kolače - izjavila je Tijana svojevremeno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Tijana Kadovic (@tijanakadovic)

Kao što je već poznato, Kadovićeva je nabacila par kilograma nakon "Zvezda Granda", te se nije često fotografisala za društvene mreže.

Ipak, ona je uspela da se izbori sa viškom i dovede linuju do savršenstva, te na poslednjim fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu izgleda neverovatno dobro.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Tijana Kadovic (@tijanakadovic)

Tijana više nije aktivna u javnosti, ali ako je suditi po njenom Instagram profilu ona živi život punim plućima, pa tako često boravi na egzotičnim destinacijama, gde takođe ima interesantne stajlinge.

Kako je nekada izgledala Tijana pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Pevačica došla na snimanje u bademantilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naivko

    21. februar 2022 | 12:46

    Bio bih zahvalan svakom ko mi objasni kako pojedine dame finansiraju te česte boravke na egzotičnim destinacijama. Predpostavljam da to nije isto što i otići deset dana u Soko banju.

  • stvarno

    21. februar 2022 | 11:54

    Komme je ona bila najveći favorit??? Možda sama sebi…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA