Ana Korać zaplakala kada se prisetila pokojnog oca: "Njegov gubitak je najteži trenutak u mom životu"

"To je najbolji čovek koga sam ja poznavala, on meni nikada ništa nije branio, nikad nije povisio ton na mene", rekla je starleta

  • 1
Ana Korać Foto: Instagram/ana_korac

Starleta Ana Korać zaplakala je tokom emisije kada se prisetila svog pokojnog oca koji je preminuo septembra 2018. godine. 

Starleta se prvo dotakla njenog detinjstva i istakla da je imala veoma srećno detinjstvo gde je dobijala šta je poželela, mada nije bila osoba koja je mnogo tražila.

- Meni je bilo toliko lepo da bi svakom to poželela.Sve sam imala što sam poželela. Mada nikada nisam bila osoba koja je tražila, meni su bile dovoljne igraćke. Ja sam pila mleko iz flašice do moje osme, devete godine i to me je deka krio. Nisam htela da idem u vrtić, jer me je tamo maltretirala neka devojčica. Štipala me je krišom. Imala sam traume od tog vrtića, pa sam to rekla dedi koji me je momentalno ispisao iz vrtića. Tu se mama naljutila, sve u svemu meni su u glavi samo ti lepi trenuci iz detinjstva - rekla je Ana Korać u Usijanju na Kurir televiziji.

Ana se osvrnula na gubitak oca gde je navela da je on bio čovek sportista koji nikada nije pio niti pušio.

- Gubitak oca je najteži trenutak u mom životu, ja o tome nikad nisam pričala. Bila je nedelja, dolazili su mama i on i mi smo proveli celu tu nedelju zajedno. On je išao neke rezultate da radi, ali su rezultati bili super. On je čovek koji je bio sportista, nikad nije pušio niti pio, nikada nikakav problem nije imao. To je najbolji čovek koga sam ja poznavala, on meni nikada ništa nije branio, nikad nije povisio ton na mene - rekla je starleta.

Video: Starleta iz Ivanjice pokazala burno poprsje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajde

    21. februar 2022 | 12:24

    Barem te ne gleda i ne jede ga blam! Koja kazna da ne daj Bože, ovako nešto umaš za ćerku?! Blam blamova!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA