Pre pet godina glumici je dečko pucao u glavu: Mlade devojke treba da budu jako oprezne

- Ne mogu gumicom da izbrišem ružne stvari koje su se desile, ali sam naučila da živim sa tim - rekla je glumica

  • 9
Ivana Panzalović, glumica Foto: Facebook/Ivana Panzalovic

Glumica Ivana Panzalović jedva je izvukla živu glavu nakon što je pre pet godina njen tadašnji verenik, hirurg Srđan Cvetanović pucao na nju.

Ivanu svi pamte po ulozi profesorke u seriji "Kursadžije", ali i zbog nesreće koja ju je zadesila kada je dečko pucao u nju, a potom i presudio sebi.

"Kursadžije" su epoha od tri godine, u kojoj smo mnogo radili, snimali, putovali sa predstavom. Sa moje 23 godine je bilo vrlo uzbudlivo i bezbrižno, a danas se desi da me se javnost seti po tome, iako je prošlo dosta vremena. To je jedan i te kako lep period mog života, u kom sam stekla prijatelje, među kolegama s kojima sam u redovnom kontaktu, iako ne stižemo često da se vidimo.

Mnogi bi, pa tako i Ivana, voleli da se neke stvari nisu desile u njenom životu i da može da ih izbriše. Pre pet godine glumica je prošla kroz pakao kada je njen tadašnji verenik pucao njoj u glavu, a zatim izvršio samoubistvo.

- Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam pre svega divnu porodicu, koja je uvek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli, i večito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena, rekla je ističe glumica i dodaje da je potražila i pomoć stručnog lica.

- Naravno da sam imala pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije, i to ne treba da bude tabu tema. Takođe, važan izduvni ventil za mene je fizička aktivnost, redovni treninzi, čitala sam knjige, gledala filmove, ali sam vrlo brzo potom i počela da radim. Neke kolege su mi pružile ruku spasa, zvale na projekte, a rad je lek. Žao mi je što se mnogo loših scenarija tog tipa dešava svuda oko nas. Mlade devojke i žene treba da vode računa o sebi u svakom smislu i da budu jako oprezne, rekla je za Blic.rs.

Panzalovićeva dodaje da te kobne trenutke svog života nikada neće moći da zaboraviti i da će jednostavno morati da živi sa tim.

- Da zaključim, ne mogu gumicom da izbrišem ružne stvari koje su se desile, ali sam naučila da živim sa tim. Danas se recimo mnogo više smejem i mnogo više uživam u svakom trenutku svog života. Teško da ću sebe zateći malodušnom. Dakle, volim svoj život i sa ljubavlju prilazim svemu čime se bavim, kako u poslu, tako i privatno.

Za sam kraj, glumica je rekla da je na emotivnom planu sve u potpunosti onako kako i treba da bude.

- Da, imam emocionalnu podršku i divnog partnera i činimo jedno drugo srećnim - istakla je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    21. februar 2022 | 17:27

    Ona nije bila ni mlada ni neiskusna kad se spetljala sa oženjenim muškarcem. Devojke birajte momke, i ne upuštajte se u veze sa onima kojima će te razoriti porodicu. Nema tu sreće.

  • Istina

    21. februar 2022 | 17:11

    Nije to bio nikakav dečko nego mlađi deka.

  • moki

    21. februar 2022 | 17:25

    E moj Srki zbog cega se ti ubi druze moj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA