Sin naše pevačice poginuo u stravičnoj nereći, njene reči paraju dušu: "Zašto, sine, zašto?"

Mladić Robertino Ilievski (24), rodom iz Severne Makedonije, koji se sinoć zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je u Kliničkom centru u Nišu

  • 0
Saobraćajka u Vlasotincu, mladić Foto: Facebook/Robertino Ilievski, Tanjug

Vest o smrti sina narodne pevačice Suzi Anđelković, Robertina Ilievskog, potresla je jug Srbije i Severnu Makedoniju, gde je ona često nastupala.

Naime, pevačica je objavila fotografiju sa pokojnim sinom uz reči: "Zašto, sine, zašto?".

Mladić Robertino Ilievski (24), rodom iz Severne Makedonije, koji se sinoć zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je u Kliničkom centru u Nišu.

- Dovezen je intubiran sa jedva merljivim vitalnim parametrima i sa veoma teškim povredama, prosto mu nije bilo spasa - rekao je sagovornik i dodao:

- Mladić je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, ali je imao i druge povrede. Reanimiran je čak 45 minuta, ali, nažalost, i pored svih napora lekara on je preminuo oko 23.45 sati.

Očevici ove stravične nesreće kažu da je udarac bio jeziv.

- Čuli smo jak prasak i kada smo izašli iz kuće, videli smo automobil smrskan do pola s prednje strane. Odmah smo zvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo svuda po autu i putu - kažu oni i dodaju da je auto bio smrskan.

Inače, Robertino je živeo u Vlasotincu i njegovi prijatelji nakon saznanja da njega više nema su neutešni i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Suzi Anđelković je iz Vlasotinca i više od dve decenije je pevačica narodne muzike u Srbiji i Severnoj Makedoniji.

Suzi je snimila nekoliko pesama na makedonskom jeziku.

Video: Snimak lančanog sudara kod Stare Pazove: Poginula jedna osoba, enormna šteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA