≫ 

Ceca se na snimanju Zvezda Granda pojavila sa modnim detaljima od 5.000 evra - za jednim lude sve žene

S obzirom na to da su čizme deo nove kolekcije koja je lansirana početkom februara, do pomenutog komada je i te kako teško doći

  • 23

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović se na snimanju emisije Zvezde Granda, 22. februara, pojavila u čizmama poznatog svetskog brenda koje su pravi hit u svetu.

Ceca je ponela crnu jednostavnu haljinu koja je istakla njene obline, a svoj jednostavan stajling upotpunila je dugim čizmama do vrha butina, neobičnog dezena koje su istakle njene vitke noge.

Inače, poluprovidne čizme na štiklu kreacija su poznatog svetskog modnog brenda, a njihova cena je 1.500 evra.

Kolekcija je izašla početkom februara, te je do ovog modnog komada za kojim su poludele žene širom sveta, i te kako teško doći.

Svoj stajling, Ceca je uoptpunila vintidž "šanel" pismo tašnom, čija je cena oko 3.000 evra, ali i oversajz sunčanim naočalima marke Valentino, čija je cena oko 400 evra.

Kako je Ceca izgledala na današnjem smianju pogledajte u glaeriji u nastavku teksta, kao i u videu na početku:

Video: Cecu pitali da li se čuje sa Bogdanom, a njen odgovor je bio brutalan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    22. februar 2022 | 17:50

    Častim onoga ko mi objasni koja je tačno poenta tog insistiranja o ceni garderobe neke pevaljke ili 'starlete' u zemlji gde polovina stanovništva jedva sastavlja početak sa krajem? Treba li to da bude poruka mladima da je glupo ići na fakultet pa se oblačiti kod Kineza dok neko polupismen to radi kod Armanija, Gučija...?

  • ...

    22. februar 2022 | 17:36

    Da je na njoj 50000 eura džabe sve kad ne ume da iznese... nit struka nit kuka, prosto meni ova zena je prazna, bez harizme i sve nekako na silu 😏

  • MK

    22. februar 2022 | 16:56

    Ove čizme potpuno iste kao Karleušine koje smo videli skoro. Utrkuju se ali Karleuši ovakav stajling mnogo mnogo bolje stoji nego Ceci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA