Slobina žena objavila snimak i "potkačila" Kiju: Jasna poruka zabeležena na dan venčanja

Jelena je u prvom storiju okačila snimak koji su pratili stihovi "Kažu da se druga žena ceo život voli"

  • 54
Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin, Kristina Kija Kockar Foto: ATA Images, Nikola Anđić

Jelena Đuričanin, supruga popularnog pevača Slobe Radanovića, kako su mnogi shvatili, "potkačila" je Slobinu bivšu ženu, pevačicu Kristinu Kiju Kockar.

Naime, Jelena je podelila snimak na kom se vidi uz koju pesmu je krenula na venčanje sa Slobom i objavom na Instagramu šokirala pratisoce, s obzirom na to da su mnogi pomislil da proziva Kiju.

Dok su se mladenci vozili kolima ka manastiru na Zlataru, gde su izgovorili sudbonosno "da", u vozilu se glasno čula pesma "Druga žena", koju izvodi pevačica Marina Živković. Jelena je u prvom storiju okačila snimak koji su pratili stihovi "Kažu da se druga žena ceo život voli".

- Da se prisetimo kako smo krenuli na venčanje - napisala je ona, a na jednom od snimaka videlo se i kako se mlada veselila i pevala " Javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš", dok je sedela pored Slobe na mestu suvozača.

"Kakav šah-mat Kiji", "Direktna prozivka Kiji Kockar", "Novi rat, Jelena i Kija", "Idemo, Jelena, na potezu je Kija", "Ko bi rekao da će Jelena da potkači Kiju", "Plačem od smeha", neki su od komentara.

Podsetimo, Radanović je 2018. godine javno prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani u prvoj sezoni Zadruge.

On se nakon izlaska iz rijalitija razveo od Kije, ali je i raskinuo s Lunom, a nedugo potom uplovio je u vezu s Jelenom.

Video: Ekskluzivni snimci Kijinog stana koji je kupila u Turskoj: Luksuz pršti kao hotel sa 5 zvezdica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    23. februar 2022 | 17:15

    Mnogo je ona razvezala jezik od kada je ovaj mučenik potpisao DA.Odmah slike kako čuva decu, proziva ženu ni krivu ni dužnu, malo li je propatila! Seljančura se odaje polako!

  • Bojana

    23. februar 2022 | 19:50

    Koja tuga, ideš na venčanje a misliš na bivšu ženu i posvećuješ joj pesmu. To govori koliko je ljubomorna i sujetna. Pametna i ostvarena žena ne bi ni pomislila na bivšu , uživala bi u svojoj sreći.

  • Tea

    23. februar 2022 | 16:59

    Potkačila je ona samu sebe, samo pokazala da je opterećena sa muževom bivšom kao i onda kad joj se omakao lajk dok je gledala Kijine fotke na Kijinim fan profilima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA