≫ 

Teodora priča kako "umire" zbog razdvojenosti, a Nino vratio kofere u Srbiju - iz Brazila prešao u Zemun

- Moja odluka se desila preko noći. Trebalo je tamo da ostanem, da promenim sredinu, ali nažalost nije bilo ništa od toga i imao sam bukvalno 24 sata da se vratim zbog prelaznog roka - rekao je Nino

  • 2
Nino Čelebić Teodora Džehverović Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović već duže vreme uživa u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, od kog je poslednjih meseci bila razdvojena budući da je igrao za jedan tim u Brazilu.

Ipak, Čelebić se vratio u Srbiju i počeo da igra za Borac iz Zemuna, a ono što je prilično nejasno je, zbog čega Teodora i dalje daje izjave za medije u kojima priča o razdvojenosti od dragog.

Naime, Nino je za Telegraf.rs pred meč sa crno-belima, 18. februara, objasnio zbog čega se odjednom odlučio da zaigra za Borac, iako je imao dobru sezonu i igrao za Paulistano iz Brazila.

- Trudim se da pomognem ovoj ekipi kolimo god mogu. Imamo dosta igrača u razvoju, koji po prvi put igraju seniorsku košarku, treba im pomoć. Moja odluka se desila preko noći. Trebalo je tamo da ostanem, da promenim sredinu, ali nažalost nije bilo ništa od toga i imao sam bukvalno 24 sata da se vratim zbog prelaznog roka. Želeo sam to prvenstveno zbog Kupa i šanse da se igra u Nišu, a onda i zbog ljudi u klubu koje znam godinama unazad.

Na pitanje da li će ga devojka Teodora bodriti na utakmici, rekao je:

- Nažalost neće biti večeras, prati sve, upućena je u sve, zanima je, dosta je uz mene ušla u taj košarkaški svet, tako da će sigurno gledati preko televizije. Podrška smo jedno drugom svaki dan i to je ono što je najbitnije.

Dok je Nino već uveliko u srpskoj ligi, Teodora je juče pričala o razdvojenosti i kako ju je u početku teško podnosila.

- Najgore mi je bilo tih prvih mesec dana, gde non-stop preispituješ sebe da li si spreman na tako nešto, da li možeš bez njega i koliko će to sve trajati. Tu smo, čujemo se, ali znaš kada ti neko fali tu fizički pored tebe - rekla je Teodora za "Kurir" i dodala kako su je plašile i spekulacije o brodolomu njihove veze, ali da su uspeli da je održe, uprkos kilometrima koji ih dele.

- Legnem uveče i hoću da umrem, jer sve moje traži da je on pored mene - rekla je pevačica.

Ono što ostaje nejasno je zbog čega Teodora nije ni u jednoj izjavi, niti na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je veoma aktivna i deli intimne trenutke s Ninom, pokazala da joj je momak ponovo u Srbiji.

Video: On go leži na krevetu: Poseban tretman Teodore Džehverović za dečka koji je došao iz Brazila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA