"Ne bih se bavila jednim Đorđem Davidom": Ćerka Đorđa Balaševića o zabrani u "Zvezdama Granda"

- Nas niko nikada nije kontaktirao iz "Granda" sa pitanjem da li bi takmičari mogli da izvode pesme Đorđa Balaševića - rekla je Jelena

  • 4
Jelena, Đorđe Balašević Đorđe David Printskrin: Youtube/kanal9tvns, ATA images, Nikola Tomić

Član žirija "Zvezda Granda" Đorđe David rekao je da je porodica čuvenog muzičara Đorđa Balaševića zabranila da se njegove pesme izvode u ovom takmičenju, a sad se ovim povodom oglasila Đoletova ćerka Jelena Balašević.

- Nas niko nikada nije kontaktirao iz "Granda" sa pitanjem da li bi takmičari mogli da izvode pesme Đorđa Balaševića u tom muzičkom šou programu - kazala je Jelena na početku.

- Za sve detalje je najbolje se obratiti fondaciji Đorđa Balaševića koja zna detalje oko izvođenja pesama, tako da se ja lično takvim stvarima ne bih bavila. Toliko ima vedrijih tema u našoj porodici, da bih se ja da bavila jednim Đorđem Davidom i njegovom izjavom - dodala je ona za "Blic".

Đorđe je, podsetimo, pokrenuo lavinu komentara svojim izjavama o takmičenju.

- Reći ću dva imena koja su napravila totalnu zabranu, prvo ime je porodica pokojnog velikana Đorđa Balaševića, koja ne dozvoljava da se Đoletove pesme izvode, a drugo ime je Cane, koji nipošto ne dozvoljava da se njegove numere izvode ni za kakvu cenu. Neki traže hiljadu i po evra po kompoziciji - kazao je David tom prilikom.

Video: Đorđe David: Pravda za Rastu? Šta?! Pravda za narkomane, prostitutke, dilere...?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bnb

    24. februar 2022 | 18:01

    Kakva pohlepa.. Pa zar nekome nije drago da cuje pesme svojih voljenih kako zive kroz ljude koji ih pevaju i kako se i dalje te pesme slusaju?? Sta pokusavaju, da se obogate na taj nacin, kao da vec nemaju novca. Sramota.

  • kolektivna amnezija

    24. februar 2022 | 16:47

    Bole nas uvo za pesme njegove Gde on recituje. Voleli ga u vojvodinj I hrvati Koje je podržavao .

  • Vodolijax

    24. februar 2022 | 17:50

    Kako onako lepa žena može da rodi ovakvu ćerku.......ili ono što je unutra izbija napolje.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA