≫ 

Da li je ovo za zatvor? Sramne i bizarne umrlice poznatih kruže mrežama, Luninoj bebi "napravili" spomenik

Na spornim fotografijama koje kruže interentom navode se lažni datumi smrti pojedinih medijskih ličnosti

  • 15
Hurricane, Luna Đogani Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/Sikter Tube

Poslednjih dana na društvenim mrežama kruže fotografije lažnih umrlica, na kojima se nalaze Ivana, KsenijaSanja, članice grupe "Hurricane", ali i maloletna ćerka Lune Đogani.

Na fotografijama sramnih i bizarnih umrlica koje su proleđene našoj redakciji navode se lažni datumi smrti pomenutih osoba, a ono što je možda i najbizarnije je što je kreator istih, maloletnoj ćerki Lune i Marka Miljkovića, Miji Miljković, čak napravio i sliku spomenika.

Naša redakcija kontatirala je Marka Miljkovića koji nam je otkrio da je slučaj prijavio pre dva meseca.

- Video sam to i stvarno nemam reči kojima bih mogao da opišem osobu koja stoji iza takve stvari. Slučaj sam prijavio pre dva meseca. Iako su mi još tada obećali da će slučaj biti rešen, a autor iste biti adekvatno kažnjen, to se izgleda nije dogodilo. Od moje prijave me više niko nije kontaktirao - rekao je Miljković za Telegraf.rs.

Iz MUP-a su saopštili za Telegraf da do sada nisu imali prijava o ovom slučaju. Kako su dalje naveli, slučaj je sada prosleđen Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

- Takvim bolestima treba stati na put i iskreno se nadamo da hoće. Nemamo dalji komentar o ovom slučaju - izjavile su za Telegraf JETSET članic grupe "Hurricane".

Osim pomenutih imena, na lažnim umrlicama našla su se imena i fotografije članova porodice pevačice Teodore Džehverović.

Video: Osvetnička pornografija: Šta da radite kada se vaše slike pojave na internetu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA