≫ 

Zvezda Granda pretučena pred nastup: Jedan me je isprskao suzavcem, a onda su me tukli pendrekom

Marina se obratila putem svog Fejsbuk naloga napisala da se sve dogodilo sinoć oko 19.30 sati nakon što se parkirala ispred lokala u kom je trebalo da ima nastup

  • 10
Marina Radosavljević Foto: Instagram/marina.radosavljevic.maky

Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica šou programa Zvezde Granda, pretučena je sinoć u Vrnjačkoj Banji.

Kako je napisala u svom postu, nju su napala dvojica maskiranih muškaraca. Kaže da su je prskali suzavcem, oborili na zemlju i udarali pendrekom.

Naime, Marina se obratila putem svog Fejsbuk naloga napisala da se sve dogodilo sinoć oko 19.30 sati nakon što se parkirala ispred lokala u kom je trebalo da ima nastup.

- Izašla sam iz auta, a onda su me dvojica krupnijih muškarca bez bilo kakve verbalne konverzacije napali. Jedan od njih nespretno je prskao suzavcem, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva - napisala je Marina.

Kaže da se ovakve nemile stvari se dešavaju ženi, nečijoj ćerci, sestri... pa tek onda pevačici.

- Bespomoćno sam ležala na podu i gledala kako blago trčećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokušaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice. Jesmo li mi u Teksasu ili Vrnjačkoj Banji? Osećam se razočarano i nezaštićeno - napisala je Marina.

Video: Pogledajte kako je Ljupka Stević izbušila gume i izlupala kola bivšem dečku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA