≫ 

Olivera Jovićević nakon odlaska sa RTS-a spakovala kofere i napustila Srbiju

Voditeljka je odlučila da na neko vreme ode iz Srbije

  • 12
Olivera Jovićević Printskrin: RTS 1

Voditeljka Olivera Jovićević nedavno je saopštila javnosti da je, nakon 18 godina rada na RTS-u, napustila tu medijsku kuću.

Voditeljka političkog tok-šou-a "Upitnik" i jedno od najprepoznatljivijih lica RTS-a, u svom saopštenju otkrila da će od sada raditi poslove u oblasti TV produkcije i marketinga.

Sada se oglasila na svom Instagram profilu i pratiocima otkrila da je odlučila da na neko vreme ode iz Srbije.

Olivera je podelila fotku sa granice, ali nije otkrila gde se uputila. Da li je u pitanju mali odmor ili pak poslovni put, kao i gde će boraviti poznata voditeljka - ostaje da vidimo.

Podsetiimo, da sa RTS-a odlazi posle 18 godina, Olivera je javnost obavestila zvaničnim saopštenjem i otkrila gde će nastaviti svoju karijeru.

- Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti - napissala je Olivera, između ostalog.

- Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama - napisala je tada voditeljka.

Video: Voditeljka RTS-a Olivera Jovićević pokazala impresivnu liniju u kupaćem, pa skočila u bazen

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA