Aca Lukas uslovio RTS! Ako ne ispune ono što traži, povlači se: "Samo naš klavir je skuplji od bine"

Prema tvrdnjama Lukasovog tima, RTS ne može da na scenu unese klavir koji za folkerov nastup stiže iz inostranstva, a koji je težak 595 kilograma

  • 26
Aca Lukas, Konferencija za medije Foto: Nikola Tomić

Pevač Aca Lukas održao je danas konferenciju za medije, a povod je nastup na festivalu "Pesma za Evroviziju '22". 

Na konferenciji Lukas je optužio RTS, koji je organizator pomenutog festivala za predstavnika Srbije na Evroviziji, da ne žele da ispoštuju njegove uslove, te i da ne žele da javno otkriju imena stručnjaka koji će biti članovi žirija.

Na pitanje novinarke Telegrafa, da jasnije objasne svoje kakvu će konačnu odluku doneti u roku od 24 sata, Lukasov menadžer i producent Saša Mirković je rekao:

- Da li ćemo učestvovati ili ne. To zavisi od toga da li će se svi uslovi koje smo mi tražili ispoštovati. To što me je Olivera Kovačević tužila - to je samo pritisak, ali da se ne zna ko su članovi žirija, to je nedopustivo - rekao je Lukasov menadžer Saša Mirković.

Na Mirkovićev odgovor se nadovezao i Lukas koji je optužio RTS.

- Znamo da je nekome nuđeno da bude žiri i da mu je za to ponuđen novac - tvrdi Lukas i dodaje:

- Ovde je najveći problem je to što postoje ti sitni ljudi koje se bore oko tih sitnih delića i žele da nešto "čapnu", je to što dolazi ekipa koja je teža od svih njih zajedno. Samo naš klavir je skuplji od bine na RTS-u.

- Ako ne otkriju imena žirija do nastupa, mi se nećemo pojaviti - rekao je Mirković.

Prema tvrdnjama Lukasovog tima, RTS ne može da na scenu unese klavir koji za folkerov nastup stiže iz inostranstva, a koji je težak 595 kilograma.

Oni su zatim dodali da će se klavir, ipak, naći na bini.

- Sve će biti odrađeno regularno. Imamo snage i mogućnosti da to bude kako treba. Mi ćemo ustupiti našu rampu da se podigne klavir - poručili su iz Lukasovog tima.

Kija Kockar je Acin PR

Aca Lukas je pripadnicima medija saopštio i da će tokom trajanja festivala Kija Kockar imati ulogu njegovog PR-a.

- Najbolji potez je da ja budem PR, jer Aca može jedino mene da podnese. Vredni smo i uvek govorim "kad pobedimo", ne "ako pobedimo", tako da se nadam da će se sve rešiti. Za sada je Aca više u fokusu od mene - rekla je Kija Kockar, pevačica i pobednica "Zadruge 1".

Video: Lukas ispričao kako se prvi put sreo sa narodnjacima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    1. mart 2022 | 17:32

    Lukas ucenjuje televiziju,e srbijo sta jos neces doziveti!

  • ESC

    1. mart 2022 | 17:05

    Ovo onaj Mirković što je onomad štrajkovao glađu protiv Vučića, a najednom postao vlasnik muzičke produkcije. Sad bi da zna ko su članovi žirija, ne bi li ih potkupio da bi mu pevač prošao na Evroviziju. Na svom sajtu je postavio vest kako se stranci odušeljavaju Acinoj pesmi a postavio komentare stranaca na pesmu Sare Jo. Na stranu što je jednog evrovizijskog fana izvređao kao kroz komentar.

  • Tara

    1. mart 2022 | 17:53

    To nigde u svetu nema da neki izvidjac trazi da mu prganizatpr objavi imaena clanova zirija eto kliko je aca lukas pametan i njegov menadzer da mogu da ucenjuju ljude sramota i bruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA