≫ 

Oglasio se RTS povodom optužbi Ace Lukasa: "Pružićemo svim izvođačima jednake uslove"

Lukas je danas održao konferenciju za medije, a povod je nastup na festivalu "Pesma za Evroviziju '22"

  • 10
Aca Lukas Pesma Evrovizija 2022 RTS Foto-montaža: Nikola Tomić, Shutterstock

Pevač Aca Lukas održao je danas konferenciju za medije na kojoj je izneo niz optužbi na račun Radio-televizije Srbije, a tim povodom se sada oglasila i pomenuta medijska kuća.

Saopštenje RTS-a prenosimo u celosti: 

- Radio-televizija Srbije povodom konferencije za novinare učesnika na "Pesmi za Evroviziju '22" Aleksandra Vuksanovića i njegovog stručnog tima, saopštava da je neprijatno iznenađena lavinom uvreda,neutemeljenih optužbi, insinuacija i unižavanja ugleda naše kuće. Kao dobar domaćin pružićemo svim izvođačima jednake uslove, a o pobedniku će odlučivati nezavisni i stručni žiri, kao i publika. Možda to nekima nije po volji, možda su neki navikli da rade drugačije, možda upravo onako kako bez ikakvih dokaza i osnove optužuju druge da to rade - Zbog dobre atmosfere koja vlada u organizaciji i među takmičarima na "Pesmi za Evroviziju '22" nećemo odgovarati nikome lošim tonom. Sve tvrdnje iznete protiv RTS-a pomenuti učesnici imaće priliku da dokazuju u instituciji u kojoj se utvrđuju činjenice. Radio-televizija Srbije će i pored svega, organizovati ovo takmičenje na najvišem nivou na ponos svih građana Srbije. Svim učesnicima želimo mnogo uspeha na našoj "Pesmi za Evroviziju '22" i puno radosti zbog učešća i saradnje sa RTS-om.

Podsetimo, pevač Aca Lukas održao je danas konferenciju za medije, a povod je nastup na festivalu "Pesma za Evroviziju '22".

Na konferenciji je Lukas optužio RTS, koji je organizator pomenutog festivala za predstavnika Srbije na Evroviziji, da ne žele da ispoštuju njegove uslove, te i da ne žele da javno otkriju imena stručnjaka koji će biti članovi žirija.

Video: Aca Lukas: Mnogi su Džeja zaboravili, a sad licitiraju s ljubavlju prema njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    1. mart 2022 | 19:40

    Dajte mu dozu i sve će biti ok.

  • Gorštak

    1. mart 2022 | 19:53

    Matori ajd ti, blago nama, lepo u penziju.

  • Ena

    1. mart 2022 | 19:41

    Aco tvoje je da pevas ako znas da pevas ,a ostalo prepusti ljudima koji su za to zaduzeni.Taj klavir od 600 kg mozda svira sam pa bas on mora da se donese .Ako bi se desilo da pobedis da li bi vozio taj klavir i na dalje takmicenje ?Sta je tebe briga ko je u ziriju tvoje je da pevas !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA