≫ 

Mitrovićeva ćerka psu slavila rođendan u restoranu u Parizu: "Jagode i šlag" i šampanjac...

Kristina je prvo objavila sliku ljubimca iz privatnog aviona i čestitala mu "divan dan", a zatim pokazala rođendansko iznenađenje koje je priredila u restoranu u Parizu

  • 20
Kristina Mitrović Kristina Mitrović, Foto: Instagram/sixchick

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović, uživa u luksuzu i "jako živi" sa svojim partnerom, milijarderom Ilijom, a i njen pas ima poseban tretman, pa se mnogi šale da će u sledećem životu biti Kristinin ljubimac.

Kristina ima ljubimca, pomeranca, za kog je veoma vezana i kog često vodi sa sobom na mnoga putovanja i u eksluzivne restorane širom sveta, a ovog puta pokazala je kako je proslavila rođendan svom psu.

Željkova ćerka Andrea Mitrović proslavila je 21. rođendan u Parizu, sa svojom porodicom, u jednom poznatom restoranu, a dan kasnije Kristina je organizovala "proslavu" za svog psa.

Kristina je prvo objavila sliku ljubimca iz privatnog aviona i čestitala mu "divan dan", a zatim pokazala rođendansko iznenađenje koje je priredila u restoranu u Parizu. Ljubimac je dobio specijalnu poruku i slatku poslasticu, "jagode i šlag" za pse, čime ga je Mitrovićeva ćerka nahranila, a dobio je i šampanjac za pse.

- Srećan rođendan mom specijalnom psu - poruka je koju je Kristina posvetila svom ljubimcu.

Podsetimo, Mitrovićeva naslednica i milijarder Ilija, koji je naslednik "kralja uranijuma", upoznali su se tokom školovanja u Engleskoj, a svojim načinom života privlače veliku pažnju javnosti.

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce "zasipa" iz dana u dan.

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo".

Video: Željko Mitrović đuska sa zetovima: Jedan Rus, drugi Amerikanac, ali samo Srbija zna da igra

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA