≫ 

Zajednički snimci Elene Kitić i Frana Pujasa: Sve pršti od emocija, "pao" je i prvi javni poljubac

Fran je otišao na Novi Beograd, a sutradan ujutru, po njega je ispred zgrade stigla devojka Elena

  • 7
Fran Pujas i Elena Kitić Printscreen: RTV Pink/Paparazzo lov

Već duži vremenski period, od kada su počela nagađanja o ljubavnoj vezi Elene Kitić  i Frana Pujasa, ćerka folk pevača i rijaliti zvezda u žiži su interesovanja.

Naime, Fran se ove subote vratio u petu sezonu rijalitija "Zadruga" a nekoliko dana pre toga gostovao je kod Sanje Marinković u "Magazinu In", gde je priznao da je u vezi sa Miletovom ćerkom. Ekipa "Paparaco lova" bila je na snimanju emisije i ispratila kako Fran i Elena provode dane.

Nakon gostovanja, Fran je otišao na Novi Beograd, a sutradan ujutru, po njega je ispred zgrade stigla devojka Elena Kitić.

Fran je ušao u Elenina kola bez poljupca, pa su se malo vozili po gradu. U jednom trenutku su se na semaforu poljubili i nastavili dalje.

Oni su zatim zagrljeni prošetali ulicama glavnog grada, nakon čega su otišli do jednog lokala, gde su seli da popiju piće.

Podsetimo, njihova ljubav počela je letos, posle završetka četvrte sezone "Zadruge", a javnost je za njih saznala prvi put kada su mediji objavili paparaco fotografije sa letovanja.

Fran je ostao dosledan svom dogovoru sa Elenom, te se trudio da je ne pominje u petoj sezoni "Zadruge", niti da govori o njihovom odnosu.

Video: Ovo će izazvati zemljotres i napolju i unutra: Fran se izlanuo i priznao da je u vezi s Elenom Kitić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    2. mart 2022 | 23:33

    Dečko nije normalan to se vidi istetoviro đavola iza na glavu i obaljen krst ispod oka...toliko o tebi momče nemam ništa proziv što si iscrtan nego što znači to obavljeni krst đavo itd...

  • sony

    3. mart 2022 | 06:43

    E moja Elena mislio sam da imas ukusa..

  • Eto

    3. mart 2022 | 06:18

    Džabe joj pare kad ne zna šta će sa njima i sa samom sobom. Đ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA