Viralni snimak Ivana Gavrilovića na TikToku: "Motaj kablove, imamo pobednika neviđene blamaže"

Ivan je pevao i igrao, a snimak je pogledalo više od 27.900 korisnika Tiktoka

  • 4

Pevač i bivši rijaliti učesnk Ivan Gavrilović izazvao je brojne reakcije javnosti novim hit snimkom na popularnoj mreži TikTok.

Gavrilović je "podlegao trendovima", te je veoma aktivan na pomenutoj mreži, a sada je snimio video uz koji drugi tiktokeri mogu da urade popularni duet, ali mnogi kažu da se neviđeno izblamirao.

Naime, Ivan je otpevao deo pesme "S**mašina", koju je snimio 2009. godine, a prepevao ju je u drugom aranžmanu 2016. sa Bakijem B3, kao i 2018. godine samostalno. Pevač je, verovatno u nameri, da "oživi" pesmu, istu snimio za Tiktok.

Ivan je pevao svaki drugi stih, igrajući, a snimak je pogledalo više od 27.900 korisnika Tiktoka. Međutim, sudeći po reakcijama, nije preterano simpatičan korisnicima ove mreže, te ima onih koji ga žestoko kritikuju puišući da se blamira, dok je drugima simpatičan.

"Neviđena blamaža", "Plačem od smeha", "Zabavniji je od pola influensera", "Ne bih da napišem nešto uvredljivo", "Kakv tekst i pokreti, bolje od originala", "Gušim se od smeha", "Da li ovo zaista treba da bude smešno ili je čovek potpuno promašio", "Moj omiljeni tiktoker", "Ludilo", "Ivane, ovo ti nije trebalo", "Motaj kablove, imamo pobednika neviđene blamaže", neki su od komentara.

Pored svoje numere, Gavrilović na TikToku ma snimak imitacije Majkla Džeksona i njegov čuveni hod, ali koji u njegovoj izvedbi ne izgleda ni približno onako kako je to izvodio pkojni kralj pop muizike.

Video: Ivan Gavrilović diskvalifikovan iz Zadruge, mora da plati kaznu od 50.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA